Παύθηκε από τα καθήκοντα του Διοικητή του Μαμάτσειου ο Στέργιος Γκανάτσιος

3 Min Read

Παύθηκε από τη θέση του Διοικητή του Μαμάτσειου Νοσοκομείου ο Στέργιος Γκανάτσιος, μετά από δικό του αίτημα, όπως υποστηρίζει σε σχετική ευχαριστήρια επιστολή.

 Ο ίδιος, όπως είπε στον Σπύρο Κουταβά και στο vetonews.gr, επιθυμεί να διεκδικήσει την θέση του Πρύτανη στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στις επόμενες εκλογές.

Αναλυτικά η επιστολή:

- Advertisement -

Μετά κι από τη δημοσίευση της παύσης από τα  καθήκοντα του διοικητή του Γ.Ν. Κοζάνης  ¨Μαμάτσειο¨ ύστερα κι  από δικό μου αίτημα , θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του νοσοκομείου μας ,μηδενός  εξαιρουμένου.  Αρχίζοντας από τους ιατρούς και τους νοσηλευτές  και συνεχίζοντας με τους διοικητικούς ,τους τεχνικούς, τις καθαρίστριες , τους φύλακες, τους βοηθούς θαλάμων  και τους ανθρώπους της σίτισης για την συνεργασία που είχαμε για περισσότερο από 2,5 χρόνια, στην πιο δύσκολη περίοδο που βίωσε ποτέ, λόγω του Covid-19,το νοσοκομείο μας ,αλλά και η πόλη μας.

Ολοι μαζί προσπαθήσαμε και μέσα από την άγνοια και το φόβο για το άγνωστο,δώσαμε τις  μάχες μας για να βοηθήσουμε  τους συμπολίτες μας που ασθένησαν  από τον Covid , χωρίς όμως να παραγνωρίσουμε και τους υπόλοιπους ,για να οδηγηθούν στην ίαση.

Ο αγώνας μας αυτός , αρκετές φορές ακόμα και μέσα από τα λάθη μας, κατέταξε το Νοσοκομείο της πόλης μας ,μέσα απ’ όλες της ελλείψεις του , σ΄ ένα από τα κορυφαία σε πανελλήνιο  επίπεδο νοσοκομείο , έτσι  όπως αυτό προκύπτει από τα στοιχεία, σε  ποσοστό ασθενών που επιβίωσαν. Αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση, η πόλη μας μπορεί να  θρηνούσε ,όχι απλώς λίγους παραπάνω ,αλλά διπλάσιους , τριπλάσιους, ή ακόμα και τετραπλάσιους   (και δεν αναφέρομαι σε πολύ μακρινά νοσοκομεία) νεκρούς ,απ΄ αυτούς που θρηνήσαμε έως σήμερα .

Κλείνοντας επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους τους συμπολίτες μου που έδειξαν την στωικότητα και την υπομονή που χρειάζονταν , για να βοηθήσουν τους  γιατρούς  και τους νοσηλευτές  να ασχοληθούν με όλους όσους χρειάστηκε να περάσουν τις πύλες του νοσοκομείου για ιατρική περίθαλψη καθ΄όλη την παραπάνω περίοδο.

Οσον αφορά τα πεπραγμένα κατά τη διάρκεια της 31μηνης θητείας μου στο νοσοκομείο θα επανέλθω με πλήρη αναφορά του έργου σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Με εκτίμηση

Στέργιος  Γκανάτσιος

 

 

 

 

Μοιραστείτε την είδηση