Πένθος στο Βελβεντό απο τον θάνατο του τραγουδιστή Μανώλη Σαμαρά

2 Min Read

“Έφυγε” από τη ζωή ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής από το Βελβεντό, Μανώλης Σαμαράς. Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στις 11 πμ. στο Βελβεντό.

Την θλιβερή είδηση του θανάτου του αγαπημένου τραγουδιστή έκανε γνωστή μέσω της παρακάτω ανάρτησής του ο Μανώλης Στεργίου:

“Αποχαιρετούμε σήμερα με οδύνη τον τραγουδιστή Μανώλη Σαμαρά, τον σεμνό καλλιτέχνη που τίμησε με την καλλιτεχνική του διαδρομή -παρά τα γνωστά εμπόδια του χώρου-και το τραγούδι αλλά και το Βελβεντό. Η διαδρομή του στο χώρο του τραγουδιού γνώρισε στιγμές μοναδικές. Υπέροχη λαϊκη φωνή με μια ποιοτική δουλειά που αποτυπώθηκε στην προσωπική του δισκογραφία. Με το Μανώλη ήμασταν συμμαθητές και ταυτόχρονα φίλοι. Συχνά μου μιλούσε για τις τρικλοποδιές του χώρου και για όσα εμποδίζουν τους καλλιτέχνες να αναδειχθούν. Χτυπημένος από την αρρώστια της εποχής, πριν από τρεις μήνες, δεν τα κατάφερε να βγει νικητής. Δίπλα του η αγαπημένη του αδερφή η Βαϊτσα. Ο καλλιτεχνικός χώρος χάνει έναν σημαντικό καλλιτέχνη με ήθος και σεμνότητα. Το ίδιο και το Βελβεντό. Κρίμα γιατί είναι πολύ νωρίς. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους συγγενείς και τους φίλους του. Καλό ταξίδι Μανώλη, καλό σου ταξίδι. Θα σε θυμόμαστε μέσα από τα τραγούδια σου. Και είμαστε σίγουροι πως εκεί που πας θα σιγοτραγουδάς για το Βελβεντό που τόσο πολύ αγάπησες. Για όσα σου χρωστάμε, θα οργανώσουμε σύντομα μια συναυλία στη μνήμη σου”.

Μοιραστείτε την είδηση