“Πέρασε” η επανατοποθέτηση του ανδριάντα του Μητροπολίτη Ιωακείμ στη θέση “Mαντέμια”

1 Min Read

Πέρασε από το δια περιφοράς Δημοτικό Συμβούλιο η επανατοποθέτηση του ανδριάντα του Μητροπολίτη Ιωακείμ στη θέση “Mαντέμια”, που προκάλεσε πολλές συζητήσεις τις τελευταίες μέρες. Η πρόταση εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία καθώς,σύμφωνα με πληροφορίες,  αρνητικά ψήψισαν οι παρατάξεις Κοζάνη Τόπος Να Ζεις και Λαική Συσπείρωση, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ευκολίδης (παράταξη Μιχαηλίδη)  ενώ αρνητική στάση φέρεται να έχει  και ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης Κώστας Κυριακίδης. Λευκό ψήφισε ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Ζήσης Μάρας.

Το ακριβές αποτέλεσμα θα το μάθουμε αύριο.

- Advertisement -

Το πρωί έγινε σύσκεψη στο Δημαρχείο με τον Λευτέρη Ιωαννίδη να ζητά αναβολή της συζήτησης μέχρι να διεξαχθεί  δημοτικό συμβούλιο υπό κανονικές συνθήκες. Το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία και απορρίφθηκε.

Έντονα αντέδρασε ο Πρόεδρος  της Κοινότητας Κοζάνης Γιάννης Γρηγοριάδης, ο οποίος σε ανάρτηση του επεσήμανε πως “ευχαριστώ όλους τους Κοζανίτες – τισσες για τα 100δες μηνύματα στήριξης που πήρε η Κοινότητα Κοζανης το τελευταίο διάστημα ! Δυστυχώς οι εξυπηρετήσεις και οι διευθετήσεις κέρδισαν προς το παρόν τη λογική !!

Μοιραστείτε την είδηση