Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης: Με σύνεση, συνεργασία και ενότητα δρομολογούνται όλες οι λύσεις για τα χρόνια ζητήματα του Νοσοκομείου Καστοριάς

1 Min Read


Η αναβάθμιση του Νοσοκομείου Καστοριάς βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη, με το Διοικητή του Νοσοκομείου Βασίλη Αντωνιάδη, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα ΕΣΠΑ Σταύρο Γιαννακίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν η ενεργειακή αναβάθμιση του νοσοκομείου, η κτιριακή επέκταση και η βελτίωση των υποδομών, η χρήση δικτύου οπτικών ινών και ο εκσυγχρονισμός του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.
«Αναγνωρίζοντας την αδικία που υπήρξε για το νοσοκομείο όλα τα προηγούμενα χρόνια, το οποίο εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς, είναι στις προτεραιότητές μας να δρομολογηθούν όλες οι λύσεις των ζητημάτων. Η υποστήριξη των υποδομών και η ενεργειακή αναβάθμιση ήδη δρομολογούνται» υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, τονίζοντας παράλληλα «με σύνεση, συνεργασία και ενότητα είναι βέβαιο πως θα τα καταφέρουμε».

Μοιραστείτε την είδηση