Περιοδεία κλιμακίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Αφοί Πιτένη ΑΒΕΕ

1 Min Read

Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τους Στολτίδη Νόντα υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και την Κουζιάκη Τίνα υποψήφια Δήμαρχο Κοζάνης πραγματοποίησε περιοδεία στις εγκαταστάσεις  Αφοί Α. Πιτένη ΑΒΕΕ. 

Στην περιοδεία οι υποψήφιοι είχαν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ομιλία στους εργαζόμενους και να συζητήσουν για τις επικείμενες εκλογές αλλά και γενικότερα για τις συνθήκες  που επικρατούν. 

- Advertisement -

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τονίστηκε από την πλευρά της αντιπροσωπείας  ότι με μαχητικότητα και απαιτητικότητα οι υποψήφιοι της  Λαϊκής Συσπείρωσης προσπαθούν να φτάσουν καθημερινά σε όλους τους εργαζομένους. Σε κάθε χώρο, στα εργοστάσια, στα γραφεία, στα εργοτάξια για να τους καλέσει σε συμπόρευση, σε μικρούς και μεγάλους αγώνες αλλά και για να ακούσει από πρώτο χέρι τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των ίδιων των εργαζομένων.

Ταυτόχρονα αναδείχτηκε ότι η ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης στις εκλογές της Κυριακής στον Δήμο Κοζάνης και στην Περιφέρεια  , αλλά και στους αγώνες, αποτελεί την μοναδική αξιόπιστη λύση, ώστε την επόμενη ημέρα των εκλογών περισσότεροι εκλεγμένοι αγωνιστές να βρίσκονται στο πλευρό των διεκδικήσεων των εργαζομένων.

Τέλος , κάλεσαν τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην πλατεία της Κοζάνης στις 19 :00. 

Μοιραστείτε την είδηση