Περισσότεροι του ενός οι αποδέκτες.  Ο Κωνσταντίνος Ν. Καρακάσης για το νοσοκομείο Κοζάνης

4 Min Read
  1. Το να προσπαθείς να διορθώσει το όποιο λάθος, με ένα επόμενο είναι το ίδιο, με το να δανείζεσαι χρήματα με σκοπό την επένδυση στον τζόγο για να ισοφαρίσεις τα χαμένα.
  2. Δεν υπάρχει θέμα υποβάθμισης του «Μαμάτσειου Νοσοκομείου», κατά την γνώμη μου χρειάζεται αποσυμφόρηση αρμοδιοτήτων. Παλαιότερα είχαμε και νοσοκομείο λοιμωδών νόσων. Σήμερα που είναι όλες οι αρμοδιότητες μαζί, γιγαντώνονται  και τα ενδεχόμενα ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων. Φοβάσαι να το επισκεφτείς.
  3. Η υπόμνηση να μην χρησιμοποιηθεί η πρόταση της δημιουργίας νέου νοσοκομείου, εις την επόμενη προεκλογική περίοδο, όποτε αυτή εξαγγελθεί, παραπέμπει σε άλλα σκεπτικά και παρότι είναι γνωστό ότι Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ. Πιστεύω ότι ο Δήμαρχος κ. Λάζαρος Μαλούτας ενδιαφέρεται για την υλοποίηση των στόχων και εξαγγελιών του και ΟΧΙ για τον ΘΟΡΥΒΟ. Εξάλλου η αρχή έγινε. Αν σας ενδιαφέρει η πρόοδος του τόπου συστρατευτείτε, απομονώνοντας τα ενάντια.
  4. Η δημοσιογραφία για να διατηρήσει την όποια αίγλη της πρέπει να περιορίζεται στην αναφορά των γεγονότων και να μην επηρεάζεται από κανέναν.
  5. Η συνέντευξη του διαύλου ΤΟΠ της 4ης 12ου, έβγαλε είδηση, αλλιώς ξεμπρόστιασε κατά την κοινή έκφραση πόθους.
  6. Δεν είναι δυνατόν την μία μέρα να γίνονται αναφορές σε αδόκιμους χρόνους, άσχημους τρόπους, λειτουργία νοσοκομείου στα κόκκινα και σε κακά όνειρα μεταφοράς του Νοσοκομείου αλλού και την άλλη μέρα να ανατρέπονται αυτές οι αναφορές με επίκληση αναρμοδιότητας ως προς το θέμα : Νέο νοσοκομείο, ενώ παράλληλα να προτάσσονται σκέψεις –επιθυμίες με αρκετό σθένος στην αναφορά του «Μποδοσάκειου», σαν καινούργιο που είναι ως το μόνο περιφερειακό νοσοκομείο της Δυτικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση των αναγκών των πολιτών της. – Με τα κόκκινα δυσλειτουργικά τι γίνεται? Δεν είναι δυνατό να φορτιστεί ένα νοσοκομείο τόσο πολύ, ξεπερνώντας τους στόχους για τους οποίους δημιουργήθηκε αντιμετωπίζοντας υπερτριπλάσιο πληθυσμό.
  7. Δεν είναι επιτρεπτό οι πολίτες της περιφέρειας να συνωστίζονται για την ίαση τους στα δύο νοσοκομεία δημιουργώντας δυσλειτουργικά – κόκιννα, τόσο στο καινούργιο  «Μποδοσάκειο», όσο και στο «Μαμάτσειο», χρονολογίας του χίλια εννιακόσια ξέχασα, που ενώ όταν ιδρύθηκε ήταν στις παρυφές της πόλης ΚΟΖΑΝΗΣ, σήμερα να αγκαλιάζεται από το κέντρο, με τρανταχτά προβλήματα επισκεψιμότητας  και με κίνδυνο το κάθε ασθενοφόρο, λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης  να καθυστερεί στην μεταφορά του ασθενή –  του τραυματία, του άτυχου στην νοσοκομειακή δομή με το δύσμοιρο αποτέλεσμα, να καταλήξει ο τελευταίος εξ αιτίας του οφέλους των όποιων συμφερόντων και ΟΧΙ μόνον.
  8. Πρέπει λοιπόν να κατασκευασθεί νέο νοσοκομείο έξω από την Κοζάνη, με μεγάλη και άνετη προσβασιμότητα, για να εξυπηρετούνται οι πολίτες της περιφέρειας. Όσο για τις θεραπευτικές αρμοδιότητες των δύο καινούργιων νοσοκομείων και την υποστήριξη τους από τα υπόλοιπα , τον ρόλο θα τον καθορίσουν οι υγειονομικές αρχές ανάλογα με τον εξοπλισμό εκάστου και τις δυνατότητες.
  9. Η κατσίκα του γείτονα, του όποιου γείτονα, όταν είναι καλά θα δώσει το γάλα της σε όλους που το χρειάζονται στου δύσκολους καιρούς. Φροντίστε να μην ψοφήσει !!!!
  10. Με την υγεία μας δεν θα αφήσουμε να παίζει κανείς κανένα χαρτί, όσο περνάει από το χέρι μας και να είστε σίγουροι ότι κάτι περνάει. Η όποια αντίδραση στο μέλημα μας θα θεωρείται ως επίθεση εναντίον μας και θα γιγαντώνει την άμυνα μας. Φροντίστε λοιπόν ………………

Όντως περισσότεροι του ενός οι αποδέκτες                  

Ευχαριστώ για την υπομονή σας

- Advertisement -

Κωνσταντίνος Ν. Καρακάσης

Τηλ. 6977236913

Κοζάνη 7-12-2020

Μοιραστείτε την είδηση