Πέταξε για ακόμη μια φορά στην κορυφή και προσγειώθηκε στα 8.32 μ. ο Τεντόγλου

2 Min Read

Έφυγε «χρυσός» από τη Θεσσαλονίκη

Με τρία άλματα πάνω από τα οκτώ μέτρα και το καλύτερο να το αφήνει για το τέλος, στην έκτη και τελευταία προσπάθεια του, έφυγε «χρυσός» από τη Θεσσαλονίκη και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου, ο Μίλτος Τεντόγλου. 

Στη δεύτερη θέση άφησε τον Μαντζουρογιάννη, ο οποίος έκανε ατομικό ρεκόρ στα 7.77 μ., ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε ο Στυλιανίδης με 7.51 μ. 

Ο Μίλτός Τεντόγλου με τρία άλματα πάνω από τα 8 μέτρα και κορυφαίο όλων το 8,32 μέτρα στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια βγήκε άνετα πρώτος αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Μαντζουρογιάννη. Δίχως να δυσκολευτεί ο Μίλτος Τεντόγλου του Γ.Σ. Κηφισιάς ήταν ο νικητής στο τελικό στο άλμα εις μήκος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη με άλμα στα 8.32 μέτρα. . 

Με το πρώτο άλμα του στα 8.24 μ. πήρε κεφάλι από την αρχή του αγώνα, συνεχίζοντας με δύο άκυρες προσπάθειες, το τέταρτο άλμα του ήταν στα 8.04 μ. στη συνέχεια αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει το πέμπτο άλμα του, αφήνοντας έτσι το καλύτερο για το τέλος, καθώς στην έκτη του προσπάθεια προσγειώθηκε στα 8.32 μ. 

Ο Τεντόγλου μετά το τέλος του αγώνα, σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ στάθηκε στην εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου στο κατάμεστο Καυτατζόγλειο, όπου δήλωσε ενθουσιασμένος, λέγοντας χαρακτηριστικά «Ήταν απίστευτος ο κόσμος που ήρθε. Ήταν σαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το χάρηκα πάρα πολύ, όλοι οι αθλητές το χαρήκαμε. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που ήρθαν και έκατσαν με υπομονή κάτω από τον ήλιο». Στη συνέχεια ανέφερε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παρόλο που έχει κάνει αρκετά λάθη. 

«Εγώ είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά έκανα πολλά λάθη σήμερα. Είμαι σταθερός όμως όπως και στον κλειστό. Το να είσαι σταθερός πάνω από τα 8,20μ. μπορεί να σου βγει άλμα εύκολα στα 8,50μ. κάποια στιγμή. Πάντα υπολογίζω τους αντιπάλους μου. Πλέον κοιτάζουμε το παγκόσμιο», τόνισε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Θένια Βασιλειάδου xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση