Πήρε στο… ψιλό τους αντιεμβολιαστές του «Μαμάτσειου» ο Βασιλακόπουλος

1 Min Read

«Ο Μπιλ Γκέιτς με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν ασχολείται με το Μαμάτσειο Νοσοκομείο» είπε στους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη στο MEGA το πρωί της Πέμπτης, ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Ο κ. Βασιλακόπουλος αναφέρθηκε στην προχθεσινή κινητοποίηση έξω από το νοσοκομείο Κοζάνης κατά την οποία οι διαμαρτυρόμενοι κρατούσαν πανό με τον Μπιλ Γκειτς λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έκαναν μια διαμαρτυρία έξω από το Μαμάτσειο κάποιοι εργαζόμενοι που δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Και υπήρχε πλακάτ που έλεγε: Δεν θα περάσει ο Μπιλ Γκέιτς το τσιπάκι του. Θέλω να πω σε αυτούς που το έλεγαν ότι στα σίγουρα ο Μπιλ Γκέιτς δεν ασχολείται με το Μαμάτσειο, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: Δεν ασχολούμαι με το Μαμάτσειο».

- Advertisement -

Ο κ Βασιλακόπουλος όμως είπε στον αέρα πως δέχεται απειλές από ανθρώπους που τηλεφωνούν στο γραφείο του. Χαρακτηριστικά είπε: «Εγώ δέχομαι άπειρες απειλές… Παίρνουν τηλέφωνο συνέχεια και βρίζουν τη γραμματέα μου. Απειλούν, λένε ότι θα με σπάσουν στο ξύλο, θα με βρουν στα χαντάκια… Η πανδημία έχει τρελάνει τον κόσμο».

Μοιραστείτε την είδηση