Πητ Τσακιρίδης: Αισιοδοξούμε πως η Κοζάνη θα πρωταγωνιστήσει, βήμα, βήμα ακόμη πιο ψηλά!

2 Min Read

Αυτό υποστήριξε σε δήλωσή του ο Πητ Τσακιρίδης Γενικός Αρχηγός και Τεχνικός Διευθυντής του ΦΣ Κοζάνης, και δεν έκρυψε το πόσο πιστεύει στην ομάδα που έχει δημιουργηθεί, θεωρώντας πως μπορεί να πάει ψηλά. Η δήλωση που έκανε ο Πητ Τσακιρίδης για το ΦΣ Κοζάνης:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο του ΦΣ Κοζάνης για την συσπείρωση και συμπαράσταση του, έστω και αν λόγω της πανδημίας  όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν μπόρεσε να δει την αγαπημένη του ομάδα από κοντά. Τώρα όμως που μπορεί με τα κατάλληλα υγειονομικά μέτρα, μετά και την κυκλοφορία τον Καρτών Διαρκείας της ομάδας μας, το δείχνει έμπρακτα καθημερινά.

Η ομάδα ξεκίνησε καλά τις υποχρεώσεις στο Κύπελλο και περιμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος. Υπάρχει αισιοδοξία ότι φέτος θα πρωταγωνιστήσουμε αφού αυτό είναι το όνειρο όλων των φιλάθλων της Κοζάνης.

Έχουμε ένα καταξιωμένο προπονητικό τιμ, παίκτες έμπειρους και ποιοτικούς και διοίκηση που είναι κοντά στην ομάδα. Όλοι είναι απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο, να πρωταγωνιστήσουμε. Η ομάδα έχει οργανωθεί και λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα σε επαγγελματικά πρότυπα.

Σε κάθε αναμέτρηση δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την ομάδα και τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο, που σιγά σιγά έρχεται και πάλι δίπλα μας. Όλοι μαζί προχωράμε σαν μια γροθιά».

 

Μοιραστείτε την είδηση