Πλακεντάς: Ενώσαμε την Εορδαία και το αποτέλεσμα μας δίνει εντολή να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά

2 Min Read

Μεγάλη νίκη και επικράτηση για τον Δήμαρχο Εορδαίας από την πρώτη Κυριακή

Μπορεί μέχρι τη 1 τη νύχτα να είχε καταμετρηθεί στην Εορδαία σχεδόν το 50 (46 από 99 εκλογικά τμήματα) των ψηφοδελτίων, όμως ο Παναγιώτης Πλακεντάς είχε «τελειώσει» τις εκλογές πολύ νωρίς με ποσοστό 85,65% και 9.418 ψήφους. Ο μοναδικός του αντίπαλος Πέτρος Ταταρίδης, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας», κατάφερε να συγκεντρώσει το 14,35% των ψήφων και συγκεκριμένα 1578 ψήφους.

Σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα της περιοχής, ο κ. Πλακεντάς κατέγραψε ποσοστό άνω του 81% και στην Βλάστη 91%.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο κ. Πλακεντάς, φανερά συγκινημένος, κατέφθασε στο εκλογικό του κέντρο στην Πτολεμαΐδα, όπου έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και επευφημίες.

 «Πριν από τέσσερα χρόνια, το 2019, είπαμε ότι όραμά μας είναι να ενώσουμε την Εορδαία, είπαμε ότι η πυξίδα μας είναι σταθερά προσανατολισμένη στην ενότητα. Την Παρασκευή είπαμε ότι για να γίνει πράξη ένα όνειρο, είπαμε ότι πολλοί άνθρωποι πρέπει να ενωθούν. Οι συνδημότες μας ενώθηκαν, μας πίστεψαν και ενώσαμε την Εορδαία. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει ευθύνη και εντολή να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά, με το κεφάλι χαμηλά. Σταθερά προσανατολισμένοι να διοικήσουμε με δικαιοσύνη, με σεβασμό στη δημοκρατία και ενωμένοι ως οικογένεια. Θέλω να ευχαριστήσω τους 204 που πίστεψαν σε μένα, κι εγώ πίστεψα πιο πολύ σε αυτούς» είπε απευθυνόμενος στους φίλους και μέλη της παράταξης που είχαν μαζευτεί έξω από το εκλογικό του κέντρο.

«Η εντολή είναι συγκεκριμένη. Συνεχίζουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε πριν τέσσερα χρόνια» κατέληξε, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα του σε αυτό τον προεκλογικό αγώνα.

Μοιραστείτε την είδηση