Πλησιάζει η ώρα της κρίσης για την «Κοζάνη»

2 Min Read

Θέμα ημερών είναι πλέον να τελεσιδικήσει η υπόθεση Κοζάνης-Μακεδονικού με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να περιμένει την εισήγηση της νομικής υπηρεσίας.

Πρόκειται για μια απόφαση που θα πρέπει να δικαιώσει την Κοζάνη και να την οδηγήσει στη Super League 2, όχι γιατί είναι ομάδα της πόλης μας, αλλά επειδή κάθε άλλη απόφαση θα είναι σκάνδαλο, σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγραφεί.

Σύμφωνα με το onsports, στην ΕΠΟ τηρούν στάση αναμονής και περιμένουν τη μετάφραση της απόφασης από τη νομική υπηρεσία.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο δέχεται την προσφυγή της Κοζάνης και της Λευκίμμης και ουσιαστικά ακυρώνει την απόφαση της Εφέσεων που δικαίωνε τον Μακεδονικό.

Το CAS, αν και αρχικά φαίνεται πως απορρίπτει το αίτημα της Κοζάνης και της Λευκίμμης για αλλαγή του βαθμολογικού πίνακα, ουσιαστικά δηλώνει αναρμόδιο να επιβάλλει αλλαγές στη βαθμολογία.

Οπότε στη νομική υπηρεσία εξετάζουν τα περιθώρια που έχει η ΕΠΟ να εφαρμόσει την απόφαση του CAS, ουσιαστικά «εξαφανίζοντας» την απόφαση της Εφέσεων και κρατώντας την πρωτόδικη απόφαση, που απέρριπτε την ένσταση του Μακεδονικού.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή θα λάβουν υπόψη την εισήγηση της νομικής υπηρεσίας και θα πράξουν αναλόγως, με την ολική ανατροπή των δεδομένων να είναι κάτι παραπάνω από πιθανή.

Σε αυτή την περίπτωση, θα αποφασιστεί να προβιβαστούν και οι επτά πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής της Super League 2, γεγονός που ίσως προκαλέσει αλλαγές και αναδιάρθρωση έως και τη Super League.

Μοιραστείτε την είδηση