Πλησιάζει η απόφαση για την Ποντοκώμη – Στο 60% η επεξεργασία των αιτήσεων σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής

1 Min Read

Εκατό τοις εκατό σίγουρος πως η διανομή των οικοπέδων στη νέα Ποντοκώμη θα γίνει μέσα στο 2018 δηλώνει ο πρόεδρος της επιτροπής διανομής οκοπέδων Παναγιώτης Γαρούφος, τονίζοντας πως ότι χρειάζεται να έχει στη διάθεσή της η δεύτερη Επιτροπή ολοκληρώνεται και ακολουθεί η έκδοση της πρώτης απόφασης δικαιούχων.
Ο πρώτος μεγάλος κύκλος θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο δίμηνο με τετράμηνο εκτιμά η Επιτροπή, καθώς άρχισε να υπάρχει γρήγορη ροή στις εκδόσεις των δικαστικών αποφάσεων.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε στους κατοίκους ότι έχουμε ολοκληρώσει την επεξεργασία πάνω απο το 60% των αιτήσεων, ενώ το υπόλοιπο αναμένεται εντός του επόμενου διαστήματος».
Ο κ. Γαρούφος δηλώνει ικανοποιημένος απο την εξέλιξη της διαδικασίας που θα μείνει ανοιχτή μέχρι τις 22 Μαρτίου, για να μπορέσουν όσοι κάτοικοι δεν έκαναν αίτηση έως τώρα να κάνουν.
«Έχουμε διαπιστώσει πως υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις στις οποίες αναφέρονται ονόματα, αλλά οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν κάνει ακόμα αιτήσεις» λέει ο κ. Γαρούφος και καλεί τους κατοίκους να κάνουν τις αιτήσεις τους.
Ωστόσο, όπως ξεκαθαρίζει, αυτή θα είναι η πρώτη απόφαση, αλλά θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Μοιραστείτε την είδηση