Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της έκθεσης του Κώστα Ντιό στα Γρεβενά

2 Min Read

«Ευτυχώς που υπάρχουν και τα Γρεβενά» είπε στην ομιλία του ο καλλιτέχνης

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η περιοδική έκθεση του Κοζανίτη ζωγράφου Κώστα Ντιό, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια επέστρεψε στις εκθέσεις. Την ευκαιρία αυτή του την έδωσε ο Δήμος Γρεβενών, ο οποίος προσκάλεσε τον καλλιτέχνη να εκθέσει τα έργα του, κάτι που ίδιος επεσήμανε και κατά τα εγκαίνια το βράδυ του Σαββάτου.

- Advertisement -

«Ευτυχώς που υπάρχουν και τα Γρεβενά» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ντιός, θέλοντας να δείξει πως η αυτοδιοίκηση της Κοζάνης έμεινε μόνο στις «προθέσεις και όχι στα έργα» σχετικά με τη διοργάνωσης έκθεσης στην Κοζάνη.

Η συγκεκριμένη πολιτιστική δράση αποτελεί διοργάνωση του Δήμου Γρεβενών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Φιλαρμονικής Γρεβενών «Ο Ορφεύς» και τον Χώρο Πολιτισμού Νικολάου & Ελένης Καρναβά και εντάσσεται στο πλαίσιο των φετινών καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Γρεβενών «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023».

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, έγινε τιμητικό αφιέρωμα στο ζωγραφικό έργο του καλλιτέχνη για το οποίο μίλησε ο Ομότιμος Καθηγητής του ΕΚΠΑ και Ιστορικός Τέχνης Μάνος Στεφανίδης. Ακολούθησαν τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Ατελέσφοροι Διάλογοι» που θα φιλοξενείται έως τις 18 Ιουνίου τόσο στην Δημοτική Αίθουσα Τέχνης “Αριστοτέλης Βαρσάμης” του Δήμου Γρεβενών, όσο και στον Χώρο Πολιτισμού Νικολάου & Ελένης Καρναβά.

Μοιραστείτε την είδηση