Πλούσιο το πρόγραμμα της Egnatia Expo που ξεκινά την Τετάρτη στην Πτολεμαΐδα

1 Min Read

Ανοίγει την Τετάρτη  το απόγευμα τις πύλες της η 9η Egnatia Expo, Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, στο parking του ξενοδοχείου Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα. Το μεσημέρι συνέντευξη τύπου έδωσαν οι διοργανωτές αναφερόμενοι τόσο στις προοπτικές της έκθεσης, όσο και σε ό,τι προσφέρει στη Δυτική Μακεδονία σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

«Μέσα από την έκθεση, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν πρόσωπο με πρόσωπο, σε ένα μεγάλο φάσμα επιχειρήσεων και καταναλωτών επιδιώκοντας πωλήσεις, και νέες συνεργασίες» τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Εορδαίας Μιχάλης Δεληκώστας, ενώ σε ό,τι αφορά στις συμμετοχές δήλωσε ότι η συμμετοχή κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι με 65 εκθέτες από όλη την περιφέρεια.

- Advertisement -

Ενδιαφέρον και ιδιαίτερα πλούσιο με γνωστά ονόματα θα είναι και το παράλληλο πρόγραμμα της Egnatia Expo με εκπαιδευτικά και πολιτιστικά events, συναυλίες, fashion show.

Ξεχωρίζουν το αυριανό γαστρονομικό event με τη διακεκριμένη σεφ Ντίνα Νικολάου, η συναυλία της Παρασκευής 9 Ιουνίου με το Γιώργο Τσαλίκη, το 3ο Latin Festival, αλλά και το fashion show της Κυριακής.

Να σημειωθεί ότι προς και από το χώρο της Έκθεσης θα εκτελούνται δρομολόγια δωρεάν από το ΚΤΕΛ Αστικών Πτολεμαϊδας.

 

Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση