Πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ

1 Min Read

Οι ΚΟ της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας του ΚΚΕ διοργανώνουν περιοδείες και συγκεντρώσεις, για τις πολιτικές εξελίξεις- τη Συμφωνία των Πρεσπών και τους ιμπεριαλιστικους σχεδιασμούς στα Βαλκάνια:

 

- Advertisement -

 

 

Δευτέρα 21 Γενάρη,στις 12 το μεσημέρι, στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου στην ΠΕ Κοζάνης, περιοδεία με επικεφαλής τον Νόντα Στολτίδη, μέλος του Γρ. Περιοχής Δυτ. Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”.

 

Τετάρτη 23 Γενάρη, στις 7.30μμ, σε συγκέντρωση στο Εργατικό κέντρο Κοζάνης θα μιλήσει η Εφη Τσίγκα, μέλος του Γρ. Περιοχής Δυτ. Μακεδονίας του ΚΚΕ

Πέμπτη 24 Γενάρη

  • στις 6.30 μμ, σε συγκέντρωση στην αίθουσα του Επιμελητήριου Φλώρινας, θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της Ε.Π. Δυτ. Μακεδονίας και υποψήφιος Περιφερειάρχης στη Δυτ. Μακεδονία με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”
  • στις 7 μμ, σε συγκέντρωση στο Δημαρχείο Πτολεμαίδας, θα μιλήσει ο Αντώνης Τσάκωνας, μέλος του Γρ. Περιοχής Δυτ. Μακεδονίας του ΚΚΕ

 

Παρασκευή 25 Γενάρη, στις 8μμ, στη Σιάτιστα, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου,θα μιλήσει ο Νόντας Στολτίδης μέλος του Γρ. Περιοχής Δυτ. Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”

Μοιραστείτε την είδηση