«Πορεία Δημιουργίας» – Ο Πρωτογενής Τομέας μπορεί να καταστεί βασικός μοχλός ανάπτυξης για την οικονομία της Δ. Μακεδονίας

1 Min Read

Στη λαϊκή αγορά των Σερβίων περιόδευσε σήμερα το πρωί, Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2023, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Κασαπίδης συνοδευόμενος από τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Κοζάνης του Συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας».

Ο κ. Κασαπίδης  παρουσίασε στους επαγγελματίες το πρόγραμμα του συνδυασμού για τους τομείς της Υγείας, του Πρωτογενούς Τομέα, των Υποδομών, του Πολιτισμού και της Βιώσιμης Ανάπτυξης και στη συνέχεια συνομίλησε με τους πολίτες για τοπικά ζητήματα ανάπτυξης, εργασίας και καθημερινότητας.

- Advertisement -

Εν συνεχεία ο κ. Κασαπίδης επισκέφθηκε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και  συναντήθηκε με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου κ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη, στις νέες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου.

Ο κ. Κασαπίδης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Πανεπιστήμιο σημείωσε πως: «Η ανάπτυξη της Περιφέρειας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ύπαρξη ενός δυναμικού Πανεπιστημίου, στο οποίο θα διαχέονται και θα αξιοποιούνται γνώσεις και ιδέες. Μέσα από τη συνεργασία των δύο φορέων προγραμματίζουμε τις επενδύσεις στην έρευνα, στην καινοτομία και στην τεχνολογία, με στόχο τη μεταστροφή του παραγωγικού μοντέλου της Δυτικής Μακεδονίας».

Ταυτόχρονα ο κ. Κασαπίδης συνοδευόμενος από Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας», συνομίλησε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα με το διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου.

Μοιραστείτε την είδηση