Ποστάρω άρα υπάρχω

2 Min Read

Σε λίγα χρόνια η φυλή του antisocial homo, δηλαδή αυτού που καταφέρνει σε πείσμα των καιρών να μείνει μακριά από τα κοινωνικά μέσα, θα έχει εξαφανιστεί. Ήδη είναι υπό εξαφάνιση.
Τι νόημα έχει να φλερτάρεις, να ταξιδεύεις, να περνάς καλά, να τρως ένα ωραίο γεύμα, αν δεν μπορείς να το «μοιραστείς» με τους φίλους σου; Αν δεν μπορείς να το ανεβάσεις στο facebook, στο instagram, κάπου τέλος πάντων, όπου θα πιάσει τόπο.
Κυκλοφορεί ένα ξεκαρδιστικό βιντεάκι με τίτλο «antisocial- a modern dating horror story» (σε ελεύθερη μετάφραση: αντικοινωνικός- μια σύγχρονη στορία τρόμου γύρω απο ένα ραντεβού» στο οποίο πρωταγωνιστεί η Σάρα και το νέο της αμόρε.
Όλα πηγαίνουν καλά μέχρι που η Σάρα αποφασίζει να τραβήξει μια σέλφι με τον καλό της και να την αναρτήσει στο αγαπημενό της μέσο. Έτσι ψάχνει να του κάνει tag (να τον προσθέσει δηλαδή με ετικέτα στην ανάρτησή της). Μόνο που τότε ανακαλύπτει ότι ο αγαπημένος της δεν είναι σε κανένα απο τα γνωστά μέσα δικτύωσης και αρχίζει…ο τέλειος εφιάλτης.
Τα ερωτήματα της Σάρα αμείλικτα και τα προβλήματα τεράστια. Ποιος είναι; Τι κάνει; Πως εκφράζει την άποψή του; Πως ξέρει αν αρέσει στους άλλους; Είναι άραγε ο τύπος ένα φάντασμα;
Σε 2.15 λεπτά το βιντεάκι συμπυκνώνει με το πιο ξεκαρδιστικό τρόπο τη ζωή μας μέσα στα κοινωνικά μέσα. Δείτε το στο youtube.

Ιωάννα
[email protected]

Μοιραστείτε την είδηση