Πραγματοποιήθηκε η 7η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης ‘Κοζάνη Τόπος να ζεις’

1 Min Read

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 09/10/201 στο Εργατικό Κέντρο στην Κοζάνη η 7η Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις».

Η διαδικασία ξεκίνησε με τον απολογισμό δράσεων και τον οικονομικό απολογισμό της απερχόμενης συντονιστικής επιτροπής οι οποίοι και εγκρίθηκαν από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις και συζήτηση σχετικά με τον προσανατολισμό και τους στόχους της Δημοτικής Κίνησης για την επόμενη περίοδο αλλά και τον ρόλο που αυτή μπορεί να παίξει στα δρώμενα του Δήμου Κοζάνης. Για μια ακόμη φορά διαπιστώθηκε η ανοιχτή και δημοκρατική λειτουργία της Δημοτικής Κίνησης αλλά και η πεποίθηση όλων ότι πρέπει να συνεχίσει την πορεία της ως μία ανοιχτή, αυτόνομη, ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική πολιτική συλλογικότητα με υποχρέωση να αρθρώνει πολιτικό λόγο, να τοποθετείται και να δρα για κάθε μείζον θέμα που αφορά τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης.

Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με την εκλογή της νέας συντονιστικής επιτροπής από τα μέλη της Δημοτικής Κίνησης η οποία είναι (με αλφαβητική σειρά):

 1. ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 2. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΑΚΗΣ
 3. ΚΑΨΑ ΕΥΓΕΝΙΑ
 4. ΚΟΥΖΙΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ
 5. ΛΟΤΣΙΟΣ ΣΑΚΗΣ
 6. ΜΟΣΧΟΓΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
 7. ΜΠΟΥΓΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
 8. ΜΥΛΩΝΑ ΛΙΤΣΑ
 9. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΛΙΤΣΑ
 10. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
 11. ΣΙΔΕΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
 12. ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ
 13. ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

Κοζάνη 10 Οκτωβρίου 2016

Η Συντονιστική Επιτροπή

Μοιραστείτε την είδηση