Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός του Μακεδονικού Κοζάνης

1 Min Read

Γέμισε από…ζωή την Πέμπτη το απόγευμα  το στρατιωτικό γήπεδο όπου έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός των τμημάτων υποδομής αλλά και των δύο αγωνιστικών ομάδων, του Μακεδονικού και της Κοζάνης 2004.

 

 

Παρουσία σύσσωμης της διοίκησης του Μακεδονικού Κοζάνης, προπονητών,  πολλών γονιών, φίλων και φυσικά όλων των επίδοξων ποδοσφαιριστών της ακαδημίας και των δύο αγωνιστικών ομάδων, τελέσθηκε την Πέμπτη  το απόγευμα ο αγιασμός των κυανόλευκων στο στρατιωτικό γήπεδο, για την υγεία και  καλή τύχη της οικογένειας του Μακεδονικού καθώς και για την καλή αγωνιστική χρονιά των τμημάτων του.

 

 

Ο πατήρ Βαγγέλης  μετά την  τέλεση   του  αγιασμού ευχήθηκε μία καλή και επιτυχημένη σεζόν, δίχως προβλήματα και τραυματισμούς.

 

Άρχισαν οι εγγραφές

H επιτυχία που καταγράφει τα τελευταία χρόνια η Ακαδημία του Μακεδονικού, αποτυπώνεται στο ενδιαφέρον όλο και περισσότερων παιδιών να εγγραφούν, αλλά και των γονιών τους, οι οποίοι αισθάνονται πως τα παιδιά τους είναι στα χέρια έμπειρων γυμναστών – προπονητών, με βαθιά γνώση του αντικειμένου “…εντός και εκτός των γραμμών του γηπέδου”.

 

Οι νέες εγγραφές παιδιών αλλά και οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής  θα γίνονται κάθε Τρίτη ,Πέμπτη απόγευμα 16.00 έως 19.00 στο Στρατιωτικό γήπεδο.

 

Πληροφορίες στα τηλ 2461031484, και 6948806794

 

Μοιραστείτε την είδηση