Μια συγκέντρωση στην Κοζάνη για την 30η Μαΐου πανεθνική ημέρα δράσης

straboy
από straboy
1 Min Read


Κάλεσμα απηύθυναν τα Εργατικά Κέντρα της Δυτικής Μακεδονίας για μαζική συμμετοχή στην πανεθνική ημέρα δράσης που έχει οριστεί για τις 30 Μαΐου 2018 στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης. Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης οι συμμετέχοντες συζήτησαν για τις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν με στόχο την καλύτερη οργάνωση και την επιτυχία της απεργίας.
Ως πανεθνική ημέρα δράσης ενάντια στη λιτότητα, την ανεργία και την υπερφορολόγηση ορίστηκε η 30η Μαΐου, ενώ παράλληλα προκηρύχτηκε και γενική απεργία.
«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στην ανεργία, στη λιτότητα και στην υπερφορολόγηση. Η δράση δεν έχει σχέση με επιδόματα ή αυξήσεις. Είναι καθαρά συμμαχία κοινωνικών φορέων και ο λόγος που μαζευτήκαμε είναι να δούμε πως θα οργανώσουμε την απεργία» δήλωσε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Εορδαίας Τάσος Τσιλφίδης.
Κατά την σύσκεψη μετά από διαλογική συζήτησή και ανταλλαγή απόψεων συναποφασίστηκε η μοναδική απεργιακή συγκέντρωση των κοινωνικών φορέων σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας να γίνει την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 και ώρα 11.00 στην κεντρική Πλατεία της Κοζάνης.

Μοιραστείτε την είδηση