Πραγματοποιήθηκε το «θερινό πάρτι νεολαίας – eX.P.Festival»

1 Min Read

Γέμισε μουσική και νεολαία το Δημοτικό Πάρκο Κοζάνης τη Δευτέρα το βράδυ, καθώς πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 4ο eX.P.Festival, ένα φεστιβάλ που πάει να γίνει θεσμός.

Πολλοί γνωστοί DJ’s από τα μαγαζιά της Κοζάνης, αλλά και άλλοι που παίζουν εκτός της πόλης, συναντήθηκαν στο δημοτικό πάρκο και ένωσαν τις δυνάμεις τους, παρασύροντας τις δεκάδες κόσμου που παρευρέθηκαν εκεί, σε upbeat ρυθμούς καθώς και σε ρυθμούς hip hop και rap μουσικής. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν οι Djs Ralf Mag, Zet, Chris kaloudis και ο J. RAS.

- Advertisement -

Ο πρόεδρος του Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης, Ζήσης Μάρας μιλώντας στον «Χ» τόνισε πως πρόκειται για ένα θερινό πάρτι αντίστοιχο με το πάρτι νεολαίας την αποκριά, το οποίο γινόταν και στο παρελθόν, αλλά λόγω της υγειονομικής κρίσης, δεν είχε πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια. 

«Τα παιδιά το χάρηκαν και απόλαυσαν και τη φύση σε συνδυασμό με τον ωραίο καιρό που είχε», σημείωσε ο κ. Μάρας. 

Ήταν μια πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου Νέων σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Κοζάνης, τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης και τον Δήμο Κοζάνης ο οποίος παραχώρησε τον χώρο.

Θένια Βασιλειάδουwww.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση