Πράσσος: Και χωρίς εκλεγμένο στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας

2 Min Read

Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΑΡ.ΣΥ Στέφανος Πράσσος δεν κατάφερε να παραμείνει σε αυτό το σχήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου, αφού συγκέντρωσε ποσοστό 2,52%. Ο κ. Πράσσος ήταν από τους πρωτοστάτες στον αγώνα των κατοίκων της Καλαμιάς, οι οποίοι κατάφεραν να μην χτιστεί δίπλα στα σπίτια τους το μεγάλο φωτοβολταϊκό ιδιωτικής εταιρείας.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Πράσσος επισημαίνει ότι αν και η παράταξή του αύξησε κατά 70% τις ψήφους της δεν κατάφερε να περάσει το όριο του 3% για είσοδο στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

- Advertisement -

«Εμείς και χωρίς εκλεγμένο θα είμαστε πάντα και με περισσότερες δυνάμεις στους κοινωνικούς αγώνες του λαού της Περιοχής μας. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους χιλιάδες πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και υποσχόμαστε ότι θα τιμήσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την εμπιστοσύνη τους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους και τους άλλους αγωνιστές που βοήθησαν σ αυτόν τον δύσκολο και άνισο αγώνα. Η βάση μας είναι τα κοινωνικά κινήματα όπου το επόμενο διάστημα, πιο δυνατοί, πιο έμπειροι, πιο μάχιμοι και πιο πολλοί θα δώσουμε τον αγώνα με τους κατοίκους για να σώσουμε τον Τόπο από την οικονομική και περιβαλλοντική καταστροφή, για να ζήσουν οι άνθρωποι της Περιοχή μας καλύτερα» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Πράσσος.

Μοιραστείτε την είδηση