Πρεμιέρα στην Κοζάνη για την Κ19 με αντίπαλο τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης

2 Min Read

Την ομάδα του Μακεδονικού Κ-19 θα φιλοξενήσει η ομάδα του ΦΣ Κοζάνης Κ-19 την πρώτη αγωνιστική του αναπτυξιακού πρωταθλήματος νέων της SL2, μετά από την κλήρωση του πρωταθλήματος Κ19 της σεζόν 2023/24 που πραγματοποιήθηκε χθες, στα γραφεία της Super League 2.

Η Κ19 του ΦΣ Κοζάνη, με προπονητές τους Γιάννη Παρασκευά και Γιώργο Τσέπουρα, συμμετέχει στον Α Όμιλο και εκτός από την ομάδα του Μακεδονικού αντίπαλοι της θα είναι ο Π.Ο.Τ. Ηρακλής, ο Καμπανιακός και ο Απόλλων Πόντου. Η ομάδα θα έχει ως έδρα το γήπεδο ποδοσφαίρου του ΔΑΚ Κοζάνης, και εναλλακτικά το γήπεδο του Τ.Δ. Αιανής.

Η σέντρα έχει οριστεί για τις 10 Δεκεμβρίου, ενώ σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής, οι συμμετέχουσες ομάδες από όλη την Ελλάδα, έχουν χωριστεί σε τέσσερις ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια, ενώ οι νικητές των οποίων θα συμμετέχουν στο τελικό Final-4 για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η ομάδα μας αποτελείται από παιδιά από όλη την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και είναι η ομάδα που θα αντιπροσωπεύει επί της ουσίας τον τόπο μας και την περιοχή μας για πρώτη φορά σε αυτόν το θεσμό. Η Διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει όλες τις ομάδες που εμπιστεύθηκαν του νεαρούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ Κ-19» ανέφερε σε ανακοίνωση της η διοίκηση της ομάδας. 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Α Ομίλου

Μοιραστείτε την είδηση