Προκήρυξη 13ου Ποδηλατικού Γύρου Λίμνης Πολυφύτου – 24 Ιουνίου

2 Min Read


Ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Σερβίων «Οι Άγιοι Ανάργυροι», η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Κοζάνης και ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ, διοργανώνουν τον 13ο Γύρο Πολυφύτου 52 χιλιομέτρων για κατηγορίες Open

Ανδρών: μέχρι 18, 18+, 30+, 40+, 50+, 60+
Γυναικών: 18+, 40+
Οι αθλητές κάτω των 18 ετών πρέπει να έχουν υπεύθυνη δήλωση γονέα

Δηλώσεις συμμετοχής στο racesystem.gr, μέχρι και την 18/06/2018
Παράβολο συμμετοχής 10 ευρώ και καταβάλλεται στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας 493/296008-75 με δικαιούχο τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Σερβίων.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΡΘΡΟ 1ο: Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ διοργανώνει τον Ποδηλατικό Γύρο Λίμνης Πολυφύτου 2018, 52 χιλιομέτρων με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων και ώρα έναρξης 10:00 π.μ.

ΑΡΘΡΟ 2ο: Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές-συνοδοί) αποδέχονται με τη συμμετοχή τους στον αγώνα τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά, ή απώλεια, ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ.

ΑΡΘΡΟ 3ο: Μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε αθλητής είναι υγιής και μόνο με ποδήλατο Δρόμου.

ΑΡΘΡΟ 4ο: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων. Για κάθε αγώνα θα επισυνάπτεται στην παρούσα η ειδική προκήρυξη με τις λεπτομέρειες του αγώνα.

ΑΡΘΡΟ 5ο: Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:
1. παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄λεπτά προ της εκκίνησης.
2. φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτική κάσκα
3. συμπεριφέρονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.
4. φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.
5. οι τρεις (3) πρώτοι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν στο βάθρο για την ανάδειξη των νικητών.
6. Έπαθλα, Βραβεύσεις
1ος Νικητής Κύπελλο Χρυσό Μετάλλιο
2ος Νικητής Αργυρό Μετάλλιο
3ος Νικητής Χάλκινο Μετάλλιο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6975588590, e-mail: [email protected]

Μοιραστείτε την είδηση