Προμήθεια 2 προκατασκευασμένων αποδυτηρίων στην Ξηρολίμνη

2 Min Read

Την προμήθεια και εγκατάσταση δύο προκατασκευασμένων οικίσκων που θα χρησιμοποιηθούν ως αποδυτήρια στο Δημοτικό Ποδοσφαιρικό γήπεδο της Τ.Κ. Ξηρολίμνης εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης και ψηφίστηκε ομόφωνα από τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής στην συνεδρίαση της 10ης Αυγούστου 2021.

Το συγκεκριμένο γήπεδο χρησιμοποιείται από την  Αθλητική Ένωση Ποντίων Κοζάνης, η οποία συμμετέχει στην επαγγελματική Football League.

Η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων με τους προκατασκευασμένους οικίσκους κρίνεται  απαραίτητη λόγω της εντατικής χρήσης του γηπέδου, από την Α.Ε.Π. Κοζάνης.

Η υλοποίηση του έργου είναι απαραίτητη λόγω:

  1. της εντατικής χρήσης του γηπέδου από την Α.Ε.Π. Κοζάνης, που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα ανόδου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
  2. των παλαιών υφιστάμενων αποδυτηρίων που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα της ομάδας, η οποία συμμετέχει στην επαγγελματική Football League.
  • της εντύπωσης που προκαλείται στις φιλοξενούμενες ομάδες που έρχονται ν΄ αγωνιστούν από διάφορα σημεία της χώρας.

Οι προκατασκευασμένοι οικίσκοι θα παραμείνουν για όλους τους μελλοντικούς αθλητές της περιοχής μας και θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να στραφούν οι νέοι στον αθλητισμό.

Ο κ. Γρηγόρης Τσιούμαρης επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ξηρολίμνης Κώστα Πηλικίδη και τον Αθλητικό παράγοντα της Α.Ε.Π. Αντώνη Ζερβανταρίδη και κατέγραψε τις υπόλοιπες ανάγκες του σταδίου για μια αξιοπρεπή εμφάνιση και εύρυθμη λειτουργία.

Στην συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε  τον Πρόεδρο στα γραφεία της κοινότητας και σημείωσε τα αιτήματα του που αφορούν κυρίως το γνωστό αρδευτικό πρόβλημα του κάμπου και της αντιπλημμυρικής προστασίας. Εξέφρασε δε την ικανοποίησή του για όλες τις επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα που συμπεριλήφθηκαν στην Γ΄Φάση του έργου «Οδικές προσβάσεις σε επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα Δήμου Κοζάνης Π.Ε. Κοζάνης».

Ο κ. Τσιούμαρης υποσχέθηκε συνάντηση σε σύντομο χρονικό διάστημα με τους Προέδρους των όμορων κοινοτήτων όπου θα εξεταστούν κατά μόνας αλλά και συνολικά τα ζητήματα της ευρύτερης περιοχής.

 

 

Μοιραστείτε την είδηση