Προσφορά ειδών ρουχισμού από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Κοζάνης στο «Μαγαζάκι Αλληλεγγύης» του Δήμου Κοζάνης.

2 Min Read

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016  αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης με επικεφαλής τον Πρόεδρό του κο Ρέντζιο Φώτιο, επισκέφθηκε το «Μαγαζάκι Αλληλεγγύης» του Δήμου Κοζάνης και προσέφερε είδη ρουχισμού και βιβλία.

Η δράση αυτή του Συλλόγου Ηπειρωτών με την προσφορά ρούχων, παιχνιδιών και άλλων ειδών στο «Μαγαζάκι Αλληλεγγύης» του Δήμου Κοζάνης ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2010 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

- Advertisement -

Ο σκοπός της είναι διπλός. Από την μια μεριά να ευαισθητοποιήσει σε θέματα προσφοράς τόσο τα μέλη του Συλλόγου μας όσο και την ευρύτερη κοινωνία μας και από την άλλη να συμπαρασταθεί με τις όποιες δυνάμεις έχει στο δύσκολο έργο που καλούνται να φέρουν εις πέρας οι κοινωνικές δομές του Δήμου και της πόλης μας κατ’ επέκταση.

Τα ρούχα και τα βιβλία προέρχονται από τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας όπου κάθε χρόνο τις ημέρες των εορτών, συγκεντρώνουν ότι δεν χρησιμοποιούν και δεν χρειάζονται, αλλά είναι σε καλή κατάσταση, και τα προσφέρουν για την ανακούφιση συμπολιτών μας που τα έχουν ανάγκη.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

 

Φώτιος Ρέντζιος

——————————————————————-

w w w . s y l l o g o s i p i r o t o n k o z a n i s . g r

Μοιραστείτε την είδηση