Πρόσκληση για Συμμετοχή Επιχειρήσεων – μελών στην Έκθεση Τοπικών & Παραδοσιακών προϊόντων στα «Ξύλινα Σπιτάκια του Επιμελητηρίου» την Αποκριά 2016

1 Min Read

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του, που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή κάθε είδους παραδοσιακών προϊόντων, ότι πρόκειται και εφέτος να τοποθετηθούν στην κεντρική Πλατεία Κοζάνης, το χρονικό διάστημα του τελευταίου δεκαήμερου της Αποκριάς 2016 και συγκεκριμένα από την Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου 2016 έως και την Κυριακή της Μεγάλης Αποκριάς 13/3/2016, τα τρία (3) Εκθεσιακά «Ξύλινα Σπιτάκια του Επιμελητηρίου».
Θα τοποθετηθούν και πάλι στο γνωστό σημείο που είναι δίπλα στο καμπαναριό Κοζάνης και από όπου διέρχονται οι χιλιάδες επισκέπτες της Κοζανίτικης Αποκριάς για να αποτελέσουν χώρους προβολής των αξιόλογων, αγνών, αυθεντικών και αναγνωρίσιμων προϊόντων του τόπου μας.

Το Επιμελητήριο απευθύνει πρόσκληση σε όσες επιχειρήσεις- μέλη επιθυμούν να συμμετέχουν να εκδηλώσουν το συντομότερο το ενδιαφέρον τους και μέχρι την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016 , ώστε έγκαιρα να λάβουν τον εκθεσιακό χώρο που θα καλύψει τις ανάγκες προβολής των εκθεμάτων τους.
Πληροφορίες στο Επιμελητήριο Κοζάνης, οδός Ι. Φαρμάκη 2, 1ος όροφος και στο τηλ. 24610 41693 (κα Δούσιου) εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Μοιραστείτε την είδηση