Προσπάθησε μέρα μεσημέρι να ξαφρίσει υπάλληλο καταστήματος ρούχων στο κέντρο της Κοζάνης

2 Min Read

Προσποιούμενη ότι θέλει να επισκεφθεί την τουαλέτα, γυναίκα προσπάθησε μέρα μεσημέρι να ξαφρίσει υπάλληλο καταστήματος ρούχων στο κέντρο της πόλης. Η γυναίκα κατάφερε να πάρει το πορτοφόλι του υπαλλήλου που είχε μέσα 270 ευρώ, έγινε, ωστόσο, γρήγορα αντιληπτή. Κλήθηκε η αστυνομία και γρήγορα στο κατάστημα κατέφθαναν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Κοζάνης που συνέλαβαν τη δράστιδα.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης
«Ακόμη μία άμεση επέμβαση της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κοζάνης, όπου επελήφθη σε περιστατικό στην πόλη της Κοζάνης. Συγκεκριμένα, στις 11.02.2022 και πρωινές ώρες, Αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) συνέλαβαν ημεδαπή, η οποία προηγουμένως χωρίς να γίνει αντιληπτή αφαίρεσε από το πορτοφόλι υπαλλήλου καταστήματος λιανεμπορίου που βρίσκεται στην πόλη της Κοζάνης το χρηματικό ποσό των διακοσίων εβδομήντα ευρώ. Όταν έγινε αντιληπτό το συμβάν και ύστερα από κλήση του παθόντα στο τηλεφωνικό Κέντρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης άμεσα έφτασαν οι Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. στο κατάστημα και αξιοποιώντας όλες τις πληροφορίες που έλαβαν από τον παθόντα εντόπισαν και συνέλαβαν την δράστιδα άμεσα.
Οι Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ./Νομού Κοζάνης συνεχίζουν το σερί των επιτυχιών αποδεικνύοντας την προσήλωσή τους στο καθήκον ενισχύοντας για ακόμη μια φορά το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών της περιοχής μας. Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης  εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά».

Μοιραστείτε την είδηση