Πρόταση μομφής για την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ευφροσύνη Ντιό – “Αμέριστη στήριξη” στο πρόσωπο της από τον Περιφερειάρχη

1 Min Read

Πρόταση μομφής υπέβαλαν και επίσημα  στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου κατά της Προέδρου του του Περιφερειακού Συμβουλίου Ευφροσύνης Ντιό, οι επικεφαλής των παρατάξεων του οργάνου Θεόδωρος Καρυπίδης, Γεωργία Ζεμπιλιάδου και Στέφανος Πράσσος, με αφορμή την πρόσκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου για ειδική συνεδρίαση για την απολιγνιτοποίηση, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής.
Ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε λόγο για μια «πολιτική πράξη» και πρόσθεσε πως η κα Ντιό δεν χαίρει πλέον της εμπιστοσύνης των περιφερειακών συμβούλων των τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης.
Η Κα Ντιό στην απάντηση της ανέφερε πως όλες οι ενέργειες της ήταν σύμφωνες με τον κανονισμό του Περιφερειακού Συμβουλίου και τόνισε πως «τα έχω πολύ καλά με τη συνείδηση μου».
Στήριξη στην κα Ντιό έδωσε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, ο οποίος έκανε λόγο για Πρόεδρο «κόσμημα» και εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξη του.

Μοιραστείτε την είδηση