Πρώτη η ομάδα των κοριτσιών του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης στους Σχολικούς αγώνες χειροσφαίρισης της Α/θμιας Εκπ/σης στα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής Κοζάνης.

straboy
από straboy
1 Min Read
 Την Τρίτη 24 Μαΐου διεξήχθησαν στο ΔΑΚ Κοζάνης οι Σχολικοί Αγώνες χειροσφαίρισης αγοριών και κοριτσιών της Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Κοζάνης μεταξύ των δημοτικών Σχολείων της περιοχής Κοζάνης.
Πρώτη ομάδα κατετάγη η ομάδα κοριτσιών του 9 ου Δημοτικού Σχολείου, κερδίζοντας την ομάδα του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης και την ομάδα του  ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης κατετάγη πρώτη στον όμιλό της. Στον τελικό που ακολούθησε κέρδισε και την ομάδα του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης και κατετάγη πρώτη.
Συμμετείχαν οι μαθήτριες:
1. Φλώρου Αθανασία (Αρχηγός)
2. Ματούλα Μαρία
3. Στραβού Αναστασία
4. Πήτα Νικολέτα
5. Δεσποινιάδου Κωνσταντίνα
6. Καραμούζα Μάγδα
7. Φλώρου Βάγια
8. Γκαντιά Μαρία
9. Χιώτη Παναγιώτα
10. Βαξεβάνου Ευτυχία
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης για την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν καθώς επίσης και στον γυμναστή του κ.Ζήνωνα Παπαδημητρίου που συνόδευε την ομάδα του Σχολείου του.
Επίσης συγχαρητήρια στους γυμναστές του Γραφείου Φυσικής Αγωγής και στους υπόλοιπους γυμναστές του χάντμπολ για την άψογη διοργάνωση των αγώνων.
Τους Αγώνες παρακολούθησαν παλιοί μαθητές και γονείς, ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Κοζάνης κ. Γκαμπούρας Ιωάννης και ο Δ/ντης του 9 ου Δημοτικού Σχολείου κ. Ρούσης Κωνσταντίνος οι οποίοι στο τέλος συνεχάρησαν όλα τα παιδιά.
Μοιραστείτε την είδηση