Πρώτη ορκωμοσία του Μεταπτυχιακού “Τραπεζική και Χρηματοοικονομική” στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας – Προκήρυξη νέου κύκλου σπουδών

2 Min Read

Δυο χρόνια πέρασαν από τότε που άρχισε ο πρώτος κύκλος σπουδών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Τραπεζική και Χρηματοοικονομική», του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, που ολοκληρώθηκε με την Ορκωμοσία των πρώτων αποφοίτων του την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017.

Σαν κινηματογραφική ταινία, πέρασε στην μνήμη των εικοσιτεσσάρων πτυχιούχων αλλά και των οικογενειών τους η διετία αυτή που εκφράστηκε με τον καλύτερο τρόπο στη «Μουσική από τον Κινηματογράφο» που προσέφερε το ωδείο Δημόπουλου ανοίγοντας την εκδήλωση.

Η συγκίνηση έντονη και ο Διευθυντής του μεταπτυχιακού και Κοσμήτωρ της ΣΔΟ κος Συμεών Καραφόλας, συγχαίροντας τους απόφοιτους, σημείωσε στην κύρια ομιλία του ότι το μεταπτυχιακό «Τραπεζική και Χρηματοοικονομική» αποτελεί ένα από τα κλασσικά μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό το οποίο απευθύνεται τόσο σε σπουδαστές που θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους όσο και σε στελέχη. Γεγονός που απέδειξε άλλωστε και το μίγμα των αποφοίτων που συνέδεσε σε μια ομάδα αποφοίτους προπτυχιακών σπουδών με στελέχη του Τραπεζικού, του Δημοσίου και του Ιδιωτικού τομέα οι οποίοι μάλιστα συνέβαλαν ιδιαίτερα στην ποιότητα του μεταπτυχιακού. Η αριστεία στην οποία αποβλέπει το πρόγραμμα οδήγησε και στη χρηματική επιβράβευση του απόφοιτου με τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ κος Νικόλαος Ασιμόπουλος στον χαιρετισμό του, συνεχάρη τους αποφοίτους σημειώνοντας την εξαιρετική ποιότητα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Τραπεζική και Χρηματοοικονομική».

Η τελετή απονομής ολοκληρώθηκε με την αναμνηστική φωτογραφία, ενώ σύντομα αναμένεται η προκήρυξη για το νέο κύκλο σπουδών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος της «Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικής».

Μοιραστείτε την είδηση