Πρότυπο καλής πρακτικής η συμφωνία Δήμου Κοζάνης και ΟΣΕ για την αξιοποίηση του χώρου του σιδηροδρομικού σταθμού

1 Min Read

Ως πρότυπο καλής πρακτικής, παρουσιάστηκε για ακόμη μια φορά, το Σύμφωνο Συνεργασίας του Δήμου Κοζάνης με τον ΟΣΕ για την αξιοποίηση του χώρου του Σιδηροδρομικού Σταθμού. Μετά την παρουσίαση στη ΔΕΘ, σειρά είχε η Έδεσσα, όπου βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Κώστας Δεσποτίδης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μανώλη Κουτσοσίμο και το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Βασίλη Μπουγιοτόπουλου, προσκεκλημένοι της υφυπουργού Οικονομίας Θεοδώρας Τζάκρη και συμμετείχαν σε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Έδεσσας Γιάννου Δημήτρη για το σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Έδεσσας.

 

Ο Κώστας Δεσποτίδης παρουσίασε τον σχεδιασμό του Δήμου για την αξιοποίηση του χώρου του σιδηροδρομικού σταθμού , με έμφαση στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας για το κοινωνικό σύνολο, με βιοκλιματικό πάρκο και λοιπούς χώρους ψυχαγωγίας και άθλησης.

Ο Δ/νων Σύμβουλος του ΟΣΕ κ Κ. Πετράκης εξήρε το «Σύμφωνο της Κοζάνης», το οποίο παρουσιάζει ως πρότυπο συνεργασίας ΟΣΕ και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δεδομένου ότι προωθεί τον Σιδηρόδρομο, δίνει «ανάσα» στις τοπικές κοινωνίες και αξιοποιεί την δημόσια περιουσία.

 

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ!

Μοιραστείτε την είδηση