Πρωτομαγιά με Θεοδωρίδου

1 Min Read
Κλασική επιλογή για την Πρωτομαγιά το Νυμφαίο για όλους εμάς τους Δυτικομακεδόνες. Κοντά, ωραία, γραφικά. Με μια λέξη σούπερ.
Προετοιμάζεσαι για τον πολύ κόσμο, για τις ουρές αναμονής στα γνωστά και βραβευμένα εστιατόρια του άξονα Σκλήθρο, Ξινό Νερό και ξεκινάς με υπομονή, γιατί δεν θέλεις να νιώσεις πρωταγωνιστής των “Μικρομεσαίων” ή του “Ρετιρέ” του Δαλιανίδη.
Για εκείνο που δεν προετοιμάζεσαι είναι η βλαχοκαγκουριά της επέλασης εκείνων που έμειναν ακόμα στην εποχή της αστακομακαρονάδας.
Των τύπων που μέρα-μεσημέρι καπνίζουν την πουράκλα και ακούν στη διαπασών Νατάσα Θεοδωρίδου. Εκείνων που δυο μέρες μετά τα φονικά δυστυχήματα με σαϊτες και όπλα, εννοούν να ρίχνουν βαρελότα το ένα πίσω απο το άλλο, ταράζοντας την ομορφιά και το σκηνικό του χωριού.
Το σουρεάλ σκηνικό της παρέας των δήθεν “λεφτάδων”, που αποτελούσε μεταξύ άλλων πρώην πρόεδρος ποδοσφαιρικής  ομάδας του Βορρά με βαρύ βιογραφικό τα χρέη προς το δημόσιο, συμπλήρωνε ο παπάς με τα φαντεζί πορτοκαλί γυαλιά, ως κομπάρσος.
Με τη φωνή της Νατάσας να αντηχεί μέχρι τον πανέμορφο ναό του Αγίου Νικολάου, αφήσαμε πίσω μας το Νυμφαίο, ελπίζοντας ότι επρόκειτο για μια ατυχή στιγμή.
Μοιραστείτε την είδηση