Προτροπή του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης για κλειστά καταστήματα αυτή την Κυριακή

1 Min Read

Για «θέατρο του παραλόγου» κάνει λόγο ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης σχετικά με τροπολογία που επιτρέπει τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την ερχόμενη Κυριακή 6 Νοεμβρίου σε όλη τη χώρα, από τις 11 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.
Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο κανονικά δεν έπρεπε να ανοίξουν τα καταστήματα την Κυριακή καθώς έχουν καταργηθεί οι ενδιάμεσες εκπτώσεις κατά την οποία επιτρεπόταν η λειτουργία των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου.
«Φαίνεται πως για άλλη μια φορά είμαστε τα θύματα’ τόσο εμείς οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και τα ανώτερά μας συνδικαλιστικά όργανα των οποίων οι προσπάθειες βαίνουν συνεχώς άκαρπες. Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ συζητάμε για κλείσιμο των καταστημάτων μας έστω και για ένα μικρό χρονικό διάστημα για να βοηθήσουμε στην οικονομία κατανάλωσης ενέργειας. Δυστυχώς από ότι φαίνεται οι μοναδικοί που σκέφτονται συνετά και λογικά είμαστε εμείς και μόνο! Δεν φαίνεται κάποια λογική ενώ έχει καταργηθεί ο θεσμός των ενδιάμεσων εκπτώσεων να ανοίξουμε τα καταστήματα την Κυριακή. Άλλωστε το έχουμε εκφράσει επανειλημμένα ότι αυτό που λείπει δεν είναι ο χρόνος αλλά το χρήμα!
Η προτροπή μας είναι ξεκάθαρη: Να παραμείνουμε με ΚΛΕΙΣΤΑ καταστήματα την ερχόμενη Κυριακή 06-11-2022» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Μοιραστείτε την είδηση