“Ψάχνοντας τη Ντόρι”στο “Ολύμπιον”

1 Min Read

Ξεκινά απο την 1η Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα του κινηματογράφου Ολύμπιον και για τη φετινή σεζόν με τους ήρωες της πιο αγαπημένης παιδικής ταινίας της Disney.

Δεκατρία ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση του Νέμο, η Pixar μας ρίχνει την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου και πάλι στα βαθιά νερά της φαντασμαγορικής animation φαντασίας. Το «Ψάχνοντας τη Ντόρι» μας ξανασυστήνει τη συγκινητική, υποθαλάσσια ιστορία που λάτρεψαν εκατομμύρια μικροί και μεγάλοι, χρίζοντας αυτή τη φορά ως πρωταγωνίστρια την ξεχασιάρα Ντόρι. Παρά την απίστευτα αδύναμη μνήμη της, η μπλε ψαρίνα θα θυμηθεί κάποια στοιχεία για τη χαμένη οικογένειά της, ξεκινώντας ένα παράτολμο ταξίδι για να τους βρει παρέα με τον Μάρλιν και το Νέμο.

Η διαδρομή τους περιλαμβάνει αξέχαστες συναντήσεις με πλάσματα του βυθού που σφύζουν από χιούμορ και κωμικό ταμπεραμέντο, όπως ένα χταπόδι χαμαιλέοντα, ενώ η ιστορία χαρίζει απλόχερα εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς, γέλιο, συγκίνηση και αγωνία. Οι Δήμητρα Παπαδοπούλου και Θοδωρής Αθερίδης, να δίνουν και πάλι τις φωνές στους στη Ντόρι και τον Μάρλιν αντίστοιχα.

Μοιραστείτε την είδηση