Ψήφισμα διαμαρτυρίας του Τοπικού Συμβουλίου Άρδασσας για τον περιορισμό των επισκέψεων της Γενικής Ιατρού

2 Min Read

Σε ψήφισμά μας, το Τοπικό Συμβούλιο Άρδασσας και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής, εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για την απόφαση της υπεύθυνης Μονάδας του Π.Ε.Δ.Υ.-Μ.Υ. Πτολεμαΐδας, κας Πέγιου Ναυσικάς, που αφορά στον περιορισμό των επισκέψεων της Γενικής Ιατρού.

Καταγγέλλουμε την απόφαση του Π.Ε.Δ.Υ.-Μ.Υ. Πτολεμαΐδας που οδηγεί με τον περιορισμό των επισκέψεων της Γενικής Ιατρού στην υποβάθμιση της παροχής δημόσιων υπηρεσιών στην Υγεία της ήδη ταλαιπωρημένης τοπικής κοινωνίας καθώς και των όμορων κοινοτήτων.

- Advertisement -

Εμείς, σαν τοπική κοινωνία, δε θα ανεχθούμε ούτε τον περιορισμό των επισκέψεων της Γενικής Ιατρού ούτε το ενδεχόμενο κλείσιμο του Αγροτικού Ιατρείου Άρδασσας Κρυόβρυσης, το οποίο εξυπηρετεί το σύνολο των κατοίκων, και θα αντιδράσουμε δυναμικά ενάντια στην οικονομική και κοινωνική υποβάθμιση που επιχειρείται σε βάρος μας

Ζητούμε από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς την πλήρη ενεργοποίησή τους και να σταθούν επί της ουσίας στο τεράστιο πρόβλημα που δημιουργείται σε όλους τους πολίτες από τον περιορισμό των επισκέψεων της Γενικής Ιατρού και το ενδεχόμενο κλείσιμο του Αγροτικού Ιατρείου Άρδασσας Κρυόβρυσης.

Ζητούμε από το Διοικητή 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας,  να σεβαστεί το ψήφισμα των φορέων της τοπικής κοινωνίας και το Αγροτικό Ιατρείο Άρδασσας να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο βασικότερο κοινωνικό αγαθό της υγείας για ασφαλή, ανθρώπινη και αξιοπρεπή ζωή

Μοιραστείτε την είδηση