Πυρ και μανία ο Λ. Πλασκοβίτης με την υπόθεση Γεωργούλη

2 Min Read
Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης Λευτέρης Πλασκοβίτης

«Φωτιές» άναψαν οι αναρτήσεις στο facebook του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης Λευτέρη Πλασκοβίτη για την υπόθεση Γεωργούλη. Ο κ. Πλασκοβίτης με τις τρεις διαδοχικές αναρτήσεις του κάνει λόγο για «ξέπλυμα» Γεωργούλη από αρκετές και αρκετούς «αριστερούς».

Κάτω από την τελευταία ανάρτηση του κ. Πλασκοβίτη αναπτύχθηκε έντονος διάλογος και με τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρου Μπιμπίλα, μεταξύ άλλων.

- Advertisement -

Για το θέμα, ο Λευτέρης Πλασκοβίτης μίλησε σήμερα το πρωί στους «Αταίριαστους» στο ΣΚΑΙ, όπου εξήγησε ότι το πρόβλημά του έχει να κάνει με το ότι «διάφοροι άνθρωποι κρίνουν με διαφορετικά μέτρα και σταθμά, πράγμα που θεωρώ απαράδεκτο. Ως άνθρωπος δουλεύω 40 χρόνια για την ισονομία και την ισοπολιτεία και την ίδια αντιμετώπιση ανεξάρτητα από φύλο, γένος, θρησκεία. Πρέπει όλοι να αντιμετωπίζονται, όπως ορίζει το Σύνταγμα».

«Είδα μια προσπάθεια από επώνυμους και ανώνυμους να καλυφθεί το δικό μας παιδί και να λέγεται ότι ένας ωραίος άντρας, δεν έχει ανάγκη να βιάσει μια γυναίκα. Όλοι αυτοί που υπήρξαν βιαστές είναι άσχημοι; Τι λογικές είναι αυτές; Όπως ο Φιλιππίδης ήταν αθώος ή ένοχος με την πρώτη καταγγελία, άλλο τόσο αθώος ή ένοχος είναι και ο Γεωργούλης» συνέχισε ο κ. Πλασκοβίτης.

Η εξήγηση που έδωσε έχει να κάνει με κομματικούς λόγους, για τους οποίους αντιμετωπίστηκε διαφορετικά ο Γεωργούλης. «Είναι δικό μας παιδί. Το δικό μας παιδί έχει χιλιάδες δικαιολογίες, ενώ το παιδί του απέναντι καμία. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται έτσι, αλλά με ισονομία και ισοπολιτεία» κατέληξε.

Κατά την έναρξη της συζήτηση με τους παρουσιαστές της εκπομπής, ο καλλιτεχνικός διευθυντής ανέφερε ότι είναι είναι πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΔΗΠΕΘΕ, καθώς «μας απαγορεύουν τις προσλήψεις και κινδυνεύουν οι παραστάσεις, προσπαθούμε να βρούμε πόρους και χορηγούς για τις παραστάσεις, δεν είχα καμιά πρόθεση να ασχοληθώ με το θέμα Γεωργούλη».

Μοιραστείτε την είδηση