Πυροβολισμοί στα Γρεβενά σε βάρος υπαλλήλου εργοστασίου στο οποίο είχε σημειωθεί φονική έκρηξη

1 Min Read

Επίθεση σε βάρος του με πυροβολισμούς κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι δέχτηκε από έναν άγνωστο την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ένας υπάλληλος της Ελληνικής Τεχνολογίας Εκρηκτικών (ΕΛΤΕΚ), όταν αποχώρησε από το εργοστάσιο το οποίο βρίσκεται στην Ιτέα Γρεβενών.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο υπάλληλος της ΕΛΤΕΚ συνάντησε με το αυτοκίνητό του τον άγνωστο μέσα στον αγροτικό δρόμο, που βρίσκεται ανάμεσα στο εργοστάσιο και το χωριό Ιτέα και αμέσως άρχισε να τον πυροβολεί. Ο ίδιος, χωρίς να τραυματιστεί, βγήκε αμέσως από το αυτοκίνητο και πεζός έφθασε στην Ιτέα, όπου και ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία ερευνά την περίεργη αυτή καταγγελία.
Στο εργοστάσιο αυτό στις 21 Μαρτίου 2022, σημειώθηκε η τρομακτική έκρηξη στο τμήμα παραγωγής εκρηκτικών, από την οποία είχαν χάσει τη ζωή τους τρεις εργαζόμενοι.
Κατά την έκρηξη στο εργοστάσιο είχαν χάσει τη ζωή τους ο 46χρονος Χαράλαμπος Κικίδης από τον Πολύμυλο, ο 33χρονος Ζήσης Αποστολίδης από τα Γρεβενά και ο 36χρονος Κώστας Ορφανίδης με καταγωγή από το χωριό Δήμητρα Γρεβενών.

Μοιραστείτε την είδηση