“Ήρωες είναι όλα τα παιδιά” λέει ο Διευθυντής της ΔΟΥ Κοζάνης Γιάννης Ποδιώτης

1 Min Read

Στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ και στον Μάκη Νασιάδη, μίλησε κατά την προσέλευση του στην Εφορία Κοζάνης,  το πρωί της Τρίτης ο Διευθυντής  Γιάννης Ποδιώτης, ο άνθρωπος που συνέβαλε καθοριστικά στον αφοπλισμό του 45χρονου με το τσεκούρι.

Αναφερόμενος στο πως ήταν η επιστροφή στην εργασία ανέφερε πως “ήταν μια δύσκολη μέρα χθες, όπως θα είναι σήμερα αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν. Περιμένουμε να έρθει και ο ψυχολόγος για να δουλέψουν τα επόμενα γκρουπ συναδέλφων”.

- Advertisement -

Οι εργαζόμενοι στη ΔΟΥ Κοζάνης γίνονται καθημερινά δέκτες δεκάδων μηνυμάτων συμπαράστασης. “Είναι συγκινητικό, μας παίρνουν συνάδελφοι, διευθυντές από όμορες ΔΟΥ αλλά και από άλλες υπηρεσίες για να μας βοηθήσουν”.

Όπως προσθέτει ο κ. Ποδιώτης “το τμήμα εισοδήματος είναι αποδεκατισμένο. Όλοι οι συνάδελφοι προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο, με το μυαλό μας πάντα στα παιδιά και στις οικογένειες τους, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας”.

Κλείνοντας τις δηλώσεις, σε ερώτηση για το χαρακτηρισμό “ήρωας¨ που του δόθηκε ο κ. Ποδιώτης υπογράμμισε πως “Ήρωες είναι όλα τα παιδιά”.

Μοιραστείτε την είδηση