“Λευκή νύχτα”, street food και συναυλία Καζούλη- Κατσιμίχα την Τρίτη 19 Ιουνίου στην Κοζάνη

2 Min Read

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, στα πλαίσια των ενεργειών του για τη στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή όλων των καταστημάτων, αποφάσισε τη διοργάνωση της εκδήλωσης “Καλοκαιρινή Λευκή Νύχτα” με σκοπό τη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας στην αγορά της πόλη μας.

- Advertisement -

«Η Κοζάνη γιορτάΖΕΙ» Ξανά λοιπόν την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 με την διοργάνωση της εκδήλωσης «Καλοκαιρινή Λευκή Νύχτα» που σκοπό έχει την τόνωση της τοπικής αγοράς. Πρόκειται για μια βραδιά που θα μετατρέψει την πόλη μας σε ψυχαγωγικό επίκεντρο, καθώς έχει ως σκοπό να προσελκύσει επισκέπτες από τις γειτονικές περιοχές και όχι μόνο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την βραδιά της μεγάλης συναυλίας Κατσιμίχα – Καζούλη στην Κοζάνη.

Κατά τη διάρκεια αυτής της βραδιάς τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 12 τα μεσάνυχτα με μοναδικές προσφορές! Κατά την διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιηθεί επίσης το event street food από  την εταιρία Πιτένης στην κεντρική πλατεία ενώ θα υπάρχουν μικρότερα street food σημεία με κεράσματα στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους. Αυτή τη φορά η όλη διοργάνωση παίρνει κι έναν πιο κοινωνικό χαρακτήρα με την συνεργασία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης που θα πραγματοποιήσει την δράση «Συλλέγουμε τρόφιμα για την Τράπεζα τροφίμων του Δήμου».

Ελάτε να ζήσουμε ξανά μια βραδιά με μεγάλες προσφορές σε προϊόντα, street food, διάθεση και μουσική καθώς στην πλατεία Νίκης θα διεξαχθεί συναυλία με τους καλλιτέχνες  Πάνο Κατσιμίχα και Βασίλη Καζούλη δίνοντας τον δικό τους ρυθμό στην πόλη!

Την Τρίτη 19 Ιουνίου διασκεδάΖΟΥΜΕ, ψωνίΖΟΥΜΕ, στηρίΖΟΥΜΕ την τοπική αγορά και τον τόπο μας! Σας περιμένουμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης

Μοιραστείτε την είδηση