“Μακεδονική Δύναμη”: 7ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων 2019

2 Min Read

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των αθλητών του Συλλόγου μας στο έβδομο πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία, με την συμμετοχή 1560 αθλητών από 39 χώρες και 330 συλλόγους. Μια διοργάνωση που προσέλκυσε Ολυμπιονίκες, παγκόσμιους πρωταθλητές, πρωταθλητές Ευρώπης και όχι μόνο, ανεβάζοντας τον συναγωνισμό στα ύψη. Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ (πρώην παλέ ντέ σπόρ ) και την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος και κατάφερε να κάνει μια εξαιρετική δουλειά που αποζημίωσε ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Από τον Σύλλογο μας συμμετείχαν 13 αθλητές, 4 με την επίλεκτη ομάδα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος και 9 με τον Σύλλογο.

Ένα αργυρό μετάλλιο , μια Πέμπτη θέση και πολλές μοναδικές εμπειρίες ήταν ο απολογισμός της συμμετοχής των αθλητών μας που θα τις χρειαστούν στα επόμενα αγωνιστικά τους βήματα. Αργυρό μετάλλιο για τον Παγκόσμιο πρωταθλητή του Συλλόγου μας Τεληκωστόγλου Απόστολο στην Ολυμπιακή Κατηγορία των-80 κιλών μετά από τέσσερις αγώνες και 6 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη ενόψει της Ολυμπιάδας του Τόκιο 2020. Πέμπτη θέση για τον Ζευκλή Γιώργο ο οποίος έχασε κυριολεκτικά στην εκπνοή του αγώνα το μετάλλιο και παράλληλα το εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων. Οι υπόλοιποι αθλητές μας έκαναν μια αξιοπρεπή παρουσία που δίνει την αισιοδοξία για το μέλλον. Σε τρείς βδομάδες δέκα αθλητές του Συλλόγου μας θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Σόφια της Βουλγαρίας.

- Advertisement -

Το Δ.Σ. και οι Προπονητές του Συλλόγου συγχαίρουν τους αθλητές για την συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους. Επίσης συγχαίρουν όλους όσους εργάστηκαν έτσι ώστε να έρθει αυτή η μεγάλη διοργάνωση στην χώρα μας με ότι αυτό συνεπάγεται προς όφελος του αγωνίσματος και των αθλητών που έλαβαν μέρος , καθώς και την διοίκηση της Ένωσης για την παρουσία της επίλεκτης ομάδας Αθλητών και προπονητών που δεν πέρασε καθόλου απαραίτητη σε επίπεδο συμμετοχής, αποτελεσμάτων, οργάνωσης…
Ας ευχηθούμε να φιλοξενούμε και στο μέλλον παρόμοιες διοργανώσεις !!!

Μοιραστείτε την είδηση