“Μακεδονική Δύναμη”: Tεληκωστόγλου Απόστολος μέλος της Εθνικής μας ομάδας στην Ολυμπιακή κατηγορία -80kg

2 Min Read

Αναχωρεί το Σάββατο 11 Μαΐου με τα υπόλοιπα 15 μέλη της Εθνικής μας ομάδας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών, του Ολυμπιακού Αγωνίσματος Ταεκβοντό, στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, ο αθλητής του Συλλόγου μας Τεληκωστόγλου Απόστολος. Είναι το τέταρτο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα λάβει μέρος στην μέχρι τώρα πορεία του, έχοντας κατακτήσει στην πρώτη του συμμετοχή στο παγκόσμιο εφήβων της Αιγύπτου το 2012 Αργυρό μετάλλιο, στην συνέχεια να παίρνει μέρος το 2015 στο παγκόσμιο ανδρών της Ρωσίας, το 2017 στο παγκόσμιο ανδρών της Κορέας και τώρα το 2019 στο Παγκόσμιο ανδρών της Αγγλίας. Η δέκατη συμμετοχή με την Εθνική μας ομάδα έχοντας και δυο πέμπτες θέσεις στα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα Νέων σε Ρουμανία και Αυστρία.
Ο αθλητής μας θα αγωνιστεί το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 στην ολυμπιακή κατηγορία των -80 kg, μια δυνατή κατηγορία με μεγάλο συναγωνισμό μιας και οι αθλητές που έχουν δηλωθεί στην κατηγορία ξεπερνούν τους εβδομήντα. Αυτήν την στιγμή ο αθλητής του Συλλόγου μας και μέλος της Εθνικής μας ομάδας κατάφερε να βρίσκετε στο Νούμερο 14 της παγκόσμιας κατάταξης μετά από την συλλογή βαθμών από διοργανώσεις βαθμολογούμενες G1 και G2 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία εντός και εκτός της χώρας, βαθμοί που θα του φανούν χρήσιμοι στην κλήρωση του παγκοσμίου και όχι μόνο. Το παρόν στους αγώνες θα δώσει και ο Προπονητής της Αγωνιστικής μας Ομάδας κύριος Αλμασίδης Χρήστος.
Το Δ.Σ. και οι Προπονητές του Συλλόγου εύχονται Καλή επιτυχία στον Απόστολο, στους υπόλοιπους αθλητές της Εθνικής μας ομάδας καθώς και στους προπονητές της 1)Εφραιμίδη Παντελή 2) Ζινέλη Θεόδωρο 3) Μαμέκα Ιωάννη.

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση