“Να συνεχιστεί η άριστη συνεργασία του Δήμου με το ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας” – Ο Λευτέρης Ιωαννίδης και ο συνδυασμός του στο Τεχνικό Επιμελητήριο

1 Min Read

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Μακεδονίας, Δημήτρη Μαυροματίδη, και μέλη της Διοικούσας επιτροπής, είχε ο Δήμαρχος Κοζάνης και εκ νέου υποψήφιος για τη θέση Λευτέρης Ιωαννίδης και υποψήφιοι της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη, Τόπος Να Ζεις».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα της συνεργασίας μεταξύ Δήμου Κοζάνης και ΤΕΕ στο θέμα της Δίκαιης Μετάβασης, ένα θέμα που τέθηκε άμεσα και συστηματικά τα τελευταία χρόνια και οδήγησε στη δημιουργία του Εθνικού Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης.

- Advertisement -

Παράλληλα, τονίστηκε η συνεισφορά του ΤΕΕ στο θέμα του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, που έρχεται να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής στην πόλη, και στο ζήτημα της παραχώρησης του ΟΣΕ στον Δήμο Κοζάνης.

Υπογραμμίστηκε, επίσης, η συμβολή του ΤΕΕ στα ζητήματα του Δήμου Κοζάνης, καθώς και η ενεργός παρουσία και συμμετοχή του στις διαβουλεύσεις και τις διαδικασίες του Δήμου.

Επιβεβαιώθηκε το θετικό κλίμα συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί και εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές η πρόθεση συνεργασίας και στο μέλλον.

 

Μοιραστείτε την είδηση