“Νιάημερο” ετοιμάζει ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης με πολλές προσφορές και εκπλήξεις

1 Min Read
Στην προσπάθεια τόνωσης της αγοράς και λόγω της αναβολής του πανηγυριού (που παραδοσιακά γίνονταν αυτές τις ημέρες) ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης έλαβε την πρωτοβουλία για τις 9 ημέρες έως και την 1η Τρίτη του Οκτωβρίου να πραγματοποιηθεί ένα Εννιαήμερο Αγορών και προσφορών.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου “η πρότασή μας αυτή έτυχε της στήριξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, του Δήμου Κοζάνης και του επιμελητηρίου. Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός θετικού κλίματος στην αγορά και μια καλύτερη ψυχολογία ώστε ο κόσμος να βγει στην αγορά και να κάνει τις αγορές του σε προϊόντα ποιότητας, σε καλύτερες τιμές και βέβαια με ασφάλεια”.
Ο “Χ” έχει γράψει και στο παρελθόν ότι μπορεί ο “Νιάημερος” να αποτελεί κάθε χρόνο  ένα σημαντικό κομμάτι στην κοινωνική και οικονομική  ζωή της πόλης, εντούτοις αποτελεί και μια περίοδο που μεγάλα ποσά χάνονται από την τοπική οικονομία και παρέλυαν για τουλάχιστον ένα μήνα την κίνηση στα εμπορικά καταστήματα. Ίσως μια ευκαιρία να το ξανασκεφτούμε…
Μοιραστείτε την είδηση