“Σπάρτακος”: Καλή δύναμη στους συναδέλφους που πολεμάνε τον χιονιά και τα προβλήματα που δημιουργεί

2 Min Read

Αντιμέτωπα με το σκληρό πρόσωπο του χειμώνα και τα προβλήματα που αυτός δημιουργεί, βρίσκονται για μία ακόμα φορά τα τεχνικά κλιμάκια του προσωπικού της ΔΕΗ, καταβάλλοντας υπέρμετρη προσπάθεια να μετριάσουν τις συνέπειες και να μην αφήσουν τους καταναλωτές χωρίς φώς, χωρίς θέρμανση.

Η σφοδρότητα του χιονιά όχι μόνο δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αλλά καθιστά πολύ δύσκολη και την προσέγγιση των σημείων που χρήζουν επέμβασης.

- Advertisement -

Ωστόσο, τα κλιμάκια των συναδέλφων του ΔΕΔΔΗΕ καταθέτουν κάθε απόθεμα δύναμης στην προσπάθειά τους. Αυτό έκαναν πάντα, αυτό κάνουν και τώρα.

Ευχόμαστε καλή δύναμη στους συναδέλφους και είμαστε σίγουροι ότι και πάλι θα φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο τους ελαχιστοποιώντας τα προβλήματα στο μέτρο το δυνατό.

Εκτός από τους συναδέλφους των τεχνικών κλιμακίων, αυτές τις ημέρες, (περισσότερο ίσως από άλλες φορές) πολύ δύσκολες καταστάσεις αντιμετωπίζουν και οι εργαζόμενοι στα Ορυχεία και τους Σταθμούς Παραγωγής.

Συνθήκες πραγματικά απερίγραπτες που από τη μία εγείρουν το αίσθημα της συμπόνιας αλλά και από την άλλη το αίσθημα του θαυμασμού για το ότι οι συνάδελφοί μας καταφέρνουν –ξεπερνώντας τις δυνάμεις τους πολλές φορές- να επιτελούν άψογα το έργο τους.

Ευχόμαστε όλοι οι συνάδελφοι να λαμβάνουν κάθε μέτρο και μέσον που διαθέτουν προκειμένου να είναι προστατευμένοι από τις κακουχίες του επαγγέλματος αλλά και των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν γιατί:

 

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ

Μοιραστείτε την είδηση