“Σπάρτακος”: Συλλυπητήρια για το θάνατο αθώων και ανυποψίαστων ανθρώπων – καλή δύναμη και κουράγιο σε όσους πολεμούν την πύρινη λαίλαπα

2 Min Read


Δυστυχώς, για μια ακόμα φορά, η Ελληνική κοινωνία βιώνει την τραγικότητα της φράσης «ενός κακού μύρια έπονται».
Σαφώς, από τα τραγικά γεγονότα που βιώνει η χώρα τις τελευταίες ημέρες, εκείνο που έχει την μεγαλύτερη διάσταση είναι ο θάνατος πολλών ανθρώπων και η κακή κατάσταση της υγείας πολλών περισσότερων.
Η απώλεια των υλικών, αν και πάρα πολύ σημαντική καθότι πρόκειται για σπίτια και περιουσίες που αποκτήθηκαν με κόπο ζωής και ιδρώτα, έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζει τη βαθειά θλίψη και τα συλλυπητήριά του για το θάνατο αθώων και ανυποψίαστων ανθρώπων, εύχεται κουράγιο και δύναμη σε αυτούς που παλεύουν να σώσουν τη ζωή και την περιουσία τους από την πύρινη λαίλαπα και ευελπιστεί πως η τραγωδία θα λάβει σύντομα τέλος.
Μαζί με το τέλος, αναμένουμε και την απόδοση ευθυνών, όπου κι αν αυτές αναλογούν.
Τα συνεργεία τις ΔΕΗ (το δίκτυο της οποίας έχει υποστεί σοβαρές βλάβες στις περιοχές όπου έχουν εκδηλωθεί φωτιές), από την πρώτη στιγμή, όπως κάθε φορά, δίνουν αγώνα για να κάνουν το καλύτερο δυνατό, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους με επαγγελματισμό και αλτρουισμό.
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα συνεργεία (πρώτες βοήθειες, πυροσβεστικά, εθελοντικά κ.α) που υπό πολύ σκληρές συνθήκες κάνουν τα πάντα για να σώσουν, πρωτίστως, ανθρώπινες ζωές.

Μοιραστείτε την είδηση