“Σπάρτακος”: Συνάντηση – Ενημέρωση με τα Σωματεία και προγραμματισμός δράσης για τη νέα χρονιά

2 Min Read

Με το ζωτικό κύτταρο του συνδικάτου, τα Προεδρεία των Σωματειακών του Παραρτημάτων, συναντήθηκε σήμερα το Προεδρείο του Σπάρτακου σε μία προσπάθεια –με την έναρξη της νέας χρονιάς- να γίνει ένας επαναπροσδιορισμός της λειτουργίας των παραρτημάτων και συμπορείας τους με την κεντρική διοίκηση.

Μία δυναμική και ενισχυμένη λειτουργία των Σω.Π αποτελούσε πάντα βασική μέριμνα του σωματείου έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να έχουν άμεση και ουσιαστική ενημέρωση αλλά και να μπορούν από το χώρο εργασίας του ο κάθε ένας, να μπορεί να έχει άμεση προσέγγιση στα συνδικαλιστικά στελέχη του σωματείου για ζητήματα/προβλήματα που τον απασχολούν.

- Advertisement -

Σε πρώτο χρόνο έγινε γενική ενημέρωση για ζητήματα όπως η πορεία της αποεπένδυσης, το ζήτημα των συνταξιοδοτήσεων, τις «πάγιες δράσεις» όπως είναι οι ενημερώσεις και οι αιμοδοσίες καθώς και για το θέμα του συμβολαίου της πρόσθετης ασφάλισης που έχει συμφώνησε η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ με την Διοίκηση της ΔΕΗ, από την Ευρωπαϊκή Πίστη.

Με δεδομένο το γεγονός ότι οι συναντήσεις με τα Σω.Π θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, σε δεύτερο χρόνο θα γίνουν περισσότερο εξειδικευμένες ενημερώσεις ανάλογα με τα ζητήματα που θα προκύπτουν κάθε φορά ώστε να υπάρχει και ο ανάλογος προγραμματισμός.

Σε απόλυτη ταύτιση με τις θέσεις του Σωματείου, τα Προεδρεία των Σω.Π -με δεδομένο το γεγονός ότι τα «ανοιχτά ζητήματα» είναι πολλά- θα κληθούν το αμέσως επόμενο διάστημα να διεκπεραιώσουν έναν ενισχυμένο ρόλο και να «μεταλαμπαδεύσουν» στους συναδέλφους ανά τη χώρα δεδομένα, στοιχεία και πληροφορίες που τους αφορούν.

 

 

Μοιραστείτε την είδηση