“Θερμή υποδοχή στον Πρωθυπουργό προετοιμάζει ο Σπάρτακος- Κάλεσμα συμμετοχής σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας

2 Min Read

Κάλεσμα συμμετοχής στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που προγραμματίζει ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην περιοχή.

Συναδέλφισσες Συνάδελφοι

- Advertisement -

Αγαπητοί συμπολίτες, συνταξιούχοι, άνεργοι

Το πλάνο της απολιγνιτοποίησης που εκτελείται με ταχύτατους ρυθμούς και δεν αφήνει ικανά χρονικά περιθώρια στην περιοχή ώστε να προετοιμαστεί και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εκείνες που θα επιτρέψουν στην «επόμενη ημέρα» να έχει υγιή αναπτυξιακά χαρακτηριστικά, επιβάλλουν συνεχή δράση και αντίδραση.

Η επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την Τρίτη 22/9/2020 και ώρα 1:00 μμ στην τοποθεσία «Μπεκρεβένικος – Μικρή Πέτρα» των δήμων Κοζάνης και Εορδαίας (όρια Λιβερών) επιτάσσουν τον προγραμματισμό και την οργάνωση μίας διαμαρτυρίας που θα δίνει το σαφές και εμφανές στίγμα μίας περιοχής που μαραζώνει.

Στο πλαίσιο αυτό ο Σπάρτακος ΚΑΛΕΙ: την ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ, τα πρωτοβάθμια Σωματεία, τους Δήμους, τους Φορείς, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και κάθε έναν πολίτη, να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στο σημείο έλευσης του Πρωθυπουργού.

Συγκέντρωση στα Λιβερά ώρα 12 το μεσημέρι.

Η κίνηση δεν είναι συμβολική.

Είναι ουσιαστική και στόχο έχει να κάνει ακόμα περισσότερο αισθητή την κραυγή αγωνίας μίας περιοχής που προσπαθεί να ισορροπήσει σε σκοινί έτοιμο να κοπεί.

Να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί για να προσπαθήσουμε

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να αλλάξουμε ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

 

 

 

        Για το Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Δ.Ε.Η. Α.Ε Κ.Η.Ε ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨

 

 

 

Ο Πρόεδρος                                              Ο Γεν. Γραμματέας

Μόσχος Μόσχου                                        Αθανάσιος Μάστορας

 

 

Μοιραστείτε την είδηση