“Το πανηγύρι του καλοκαιριού” θεσμός για τον Σύλλογο “Κόζιανη”

1 Min Read

Άλλος ένας στόχος όπως «το Πανηγύρι του Καλοκαιριού», που έθεσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Κόζιανη» εδώ και κάποια χρόνια, έγινε πραγματικότητα και θα αποτελέσει θεσμό πλέον, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

Στόχος της διοίκησης ήταν να δημιουργήσει μία καλοκαιρινή εκδήλωση-πρόταση για όσους τους αρέσει η παραδοσιακή μουσική και ο χορός.

Όπως αναφέρουν τα μέλη του συλλόγου «η εκδήλωση αυτή θέλαμε να έχει την μορφή και τα χαρακτηριστικά του πανηγυριού και ο χώρος να μας παραπέμπει σε εκκλησιαστικό πανηγύρι, αναδεικνύοντας μία εκκλησία και εξωραΐζοντας τον περιβάλλον χώρο της. Στην προκειμένη περίπτωση το εξωκλήσι του Αγίου Χαραλάμπους στην Κοζάνη».

Η εκδήλωση έγινε την περασμένη Κυριακή και όπως αναφέρει η ανακοίνωση η εκδήλωση «πήγε απρόσμενα καλά, παρά τις αστοχίες λόγω της ιδιαιτερότητας. Το γεγονός ότι ο Σύλλογος μας ανέδειξε το εν λόγω ξωκκλήσι στο ευρύ κοινό αποτελεί χαρά για την επίτευξη ενός ακόμα κοινωνικού-πολιτιστικού στόχου».

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τους συντελεστές και ιδιαίτερη την Διαχειριστική Επιτροπή του Εξωκλησιού του Αγίου Χαραλάμπους και ιδιαίτερα τον εφημέριο Κωνσταντίνο Καλαϊτζίδη, όπως και τους μουσικούς της ορχήστρας «Χάλκινη Πανδαισία» και τους τραγουδιστές Στέλιο Παπαδήμο και Βούλα Παππά.

Μοιραστείτε την είδηση