Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της  Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ για την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στην Κοζάνη

1 Min Read

Το «όραμα» και το «αναπτυξιακό σχέδιο» του κ. Μητσοτάκη για την Δυτική Μακεδονία, μόνο ανατριχίλα προκαλεί στον λαό της περιοχής.

Άλλωστε, αυτό το σχέδιο, της «πράσινης μετάβασης», υλοποιείται εδώ και χρόνια, από όλες τις κυβερνήσεις, με τις κατευθύνσεις της ΕΕ και έχει καταστήσει την Δυτική Μακεδονία «πρωταγωνίστρια» στην μείωση του πληθυσμού, στην ανεργία, στην μετανάστευση, στην ενεργειακή φτώχεια, στην καταστροφή του περιβάλλοντος μέσω της άναρχης και ανεξέλεγκτης επέκτασης των ΑΠΕ. Την ίδια ώρα, ελάχιστοι μονοπωλιακοί όμιλοι, «πράσινα αρπακτικά», βλέπουν την κερδοφορία τους να εκτοξεύεται, πατώντας πάνω στα συντρίμμια της ζωής του λαού.

Ο λαός της Δυτικής Μακεδονίας μπορεί, στις επικείμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, να στείλει ηχηρό μήνυμα εναντίωσης στο σχέδιο αυτό, εκλέγοντας περισσότερους κομμουνιστές, αγωνιστές περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους και όχι πρόθυμους «συντονιστές» αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής. 

4/40/2023

Από το Γραφείο Τύπου

της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας    

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση